.
Jónás Olivér
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8360 Keszthely , Keszthely Központ közelében
HZ039354
Eladó
Családi ház
300 000 000 Ft
8360 Keszthely , Keszthely Központ közelében
5 szoba
478 m²
334 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
ELADÓ egy KIEMELKEDŐ befektetési lehetőség!

Keszthely központjához közel, remek infrastruktúrával, a Festetics Kastélytól 5 perc sétára egy 553 m2 hasznos területtel rendelkező ház ELADÓ,  amiben jelenleg a földszinten egy bolt üzemel, alatta a pince raktárként funkcionál.Régebben a pince műhelyként működött és számos ki nem aknázott lehetőség rejtőzik még benne. A pince helység félszuterén tehát kap némi természetes fényt. Tökéletes hely lehet egy konyha kialakítására, a földszint önmagában 162 m2, elég nagy ahhoz, hogy egy kényelmes tágas vendégteret létesítsünk ott.  A műhely miatt, beépítésre került egy teherlift ami a mai napig működik. De ez csak egy ötlet a millió lehetőségről amit ez az épület magában rejt.
Az emeleten található jelenleg 5 szoba amik kifogástalan állapotban vannak. Viszont a szobák mérete és az ablakok elhelyezkedése miatt, több szoba is kisebb szobákra bontható, tovább növelve a kiadásra használható szobák számát és ezáltal a bevételt is.. Minden szobából ki lehet jutni az erkélyre ahonnan élvezhetjük a csendes nyugodt környezetet, a friss Balaton-felvidéki levegőt és a ház remek fekvésének köszönhető fényt és napsütést. 
A padlás 200 m2 és beépíthető. Ide még akár 3-4 szobát is ki lehet alakítani.
Viszont ha valaki saját célra szeretné megvásárolni akkor arra is tökéletes ez az ingatlan, akár több generáció együttéléséhez is.
Külön fűtés van az alsó és a felső szintnek is amit cirkó kazánok biztosítanak, továbbá beépítésre került több inverteres klíma is. A ház mellett található egy garázs rész ami jelenleg be van fedve ahogyan a hátsó udvar is. Az utcafrontról megközelíthető még egy helyiség ami jelenleg irodaként funkcionál és ki van adva.

Ha felkeltette a hirdetés az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján akár hétvégén is!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1990
Belső szintek száma:
2
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Utca
Fűtés:
Gáz cirkó,Klíma
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kétgenerációs
Duplakomfortos
Légkondícionáló
Nyitható/buktatható ablakok
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!