.
Magyar Veronika
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2081 Piliscsaba
HZ036295
Eladó
Családi ház
65 000 000 Ft
2081 Piliscsaba
4 szoba
126 m²
2386 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Piliscsaba csendes utcájában egy 2386 m2-es telken lévő családi ház várja új tulajdonosát.
Budapesthez közelségében, de mégis kellő távolságban, nyugodt, csendes, zöldövezetben, átmenő forgalom mentes, csendes utcában, tömegközlekedéssel (vasút, autóbusz) Budapest-Nyugati, Árpád híd 30-45 percre.
A telken két ház található, a fő épület kétszer 95 m2 és a kis ház pedig 31 m2. A telek kivételesen nagy, 26x31 méteres, szolgalmi úttal akár megosztható. A kis ház az utcáról nyílik, így üzleti tevékenységre, műhelynek vagy nyárikonyhának is kialakítható, jelenleg lakó házként funkciónál.
A fő épület nagy terekkel, két szinten 4 szobával és a hozzá tartozó kiszolgáló helyiséggel látja el a jelenlegi tulajdonosok komfortját. Fűtését két cserépkályha és egy vegyestüzelésű kazán szolgáltatja.
Az épület alaprajzi kialakítása: - a rendelkezésre álló felület maximális kihasználtsága biztosított, nincsenek fölösleges közlekedők és az egyes helyiségek méretével a maximális kihasztnáltságra törekedtek, a négy szoba, fürdőszoba és kiszolgáló helyiségek méretei és térkapcsolatai a mellékelt alaprajzon látható.
Az ingatlan 1977-ben épült, tégla falazatú, pala fedésű. Minden közművel rendelkezik, statikailag fix, de esztétikailag nagyobb felújítást igényel. 
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1977
Belső szintek száma:
2
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Közepes
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Gáz kazán
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Értéknövelő tulajdonságok
Kétgenerációs
Kertkapcsolat
Összkomfortos
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!