.
Drong Sándor
Briliáns fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2013 Pomáz , Beniczky X Ady Endre sarok közelében
HZ029961
Eladó
Családi ház
82 900 000 Ft
2013 Pomáz , Beniczky X Ady Endre sarok közelében
8 szoba
220 m²
595 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
4 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
!!!!Összeköltöző, befektetők figyelmébe ajánlom!!!

Eladó Pomáz csendes részén, a Pilisi hegyekre panorámás, 595 nm-es telken elhelyezkedő, 220 nm-es akár 3 generációnak is alkalmas családi ház.  Jelelnlegi formáját /emelet ráépítés/ a 90-es években nyerte el.

A nagy ház 2 külön, sajátbejáratú lakrészből áll.  A Földszinti lakrész 2 szoba, konyha , étkező, fürdő és egy kamra,  a szinte teljes értékű felső szint amerikai-konyhás nappali + 3 külön bejáratú szoba és fürdőszobából áll. Található a telken egy kis ház is, ami konyha, fürdő és 2 szobából áll. Az ingatlan így akár három generációnak is alkalmas, de befektetésnek is kiváló. A kis házat jelenleg bérlő lakja, aki ha az új tulajdonos is akarja szívesen maradna. A kertben kis halastó lett kialakítva, de van hely akár egy baráti kerti grillezésre is. A ház alatt található egy garázs és tároló, ami akár kisebb üzleti tevékenységre is alkalmas lehet.(pl. kutyakozmetika, műhely stb./  A telekre további 2-3 járművel is be lehet állni.

Fűtése cirkóval vagy vegyestüzelésű kazánnal megoldott, de minden szobában külön klíma is lett kiépítve,  amihez H tarifás  mérők lettek felszerelve így gazdaságosabbá téve a rezsi számlát.  A rezsiszámlánál 3 lakásra kapta meg a kedvezményes tarifát az ingatlan. Az ingatlant folyamatosan karbantartották, 1 éve  a teljes elektromos hálózat felújításra került.Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
2
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Gáz cirkó,Elektromos
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
DD
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Panorámás kilátás
Légkondícionáló
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!