.
Borbély Ádám
Örökös tag csoportvezető
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2013 Pomáz , 3 lakásra is felosztható, PANORÁMÁS ikerházfél a Beniczky utcától sétatávolságnyira
64 900 000 Ft
2013 Pomáz , 3 lakásra is felosztható, PANORÁMÁS ikerházfél a Beniczky utcától sétatávolságnyira
7 szoba
230 m²
579 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
15 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
BEFEKTETŐK, NAGYCSALÁDOSOK, TÖBB GENERÁCIÓ FIGYELMÉBE! 

Pomázon, a Meselia déli oldalán, a Beniczky utcától pár saroknyira, csendes, kertvárosi utcában eladó egy 3 szintes, szintenként külön lakásként is használható, de egy lakótérként is jól lakható, 230m2-es, jól megépített, igény szerinti felújítás után költözhető, de kis ráfordítással is lakható, részben felújított, ÖRÖK PANORÁMÁS ikerházfél, TÁGAS TERASZOKKAL, több autó számára beállási lehetőséggel, 579m2 telekkel. 

Az ingatlan az 1980-as években épült, masszív tégla szerkezetű. Összesen 3 lakószint került benne kialakításra, de a tetőtér beépítésével ez két további hálószobával még tovább bővíthető. 
Alsó szintjén egy egyterű, amerikai konyhás nappaliszoba, és egy fürdőszoba + wc helyiségek találhatóak, a használaton kívüli dolgok tárolására nagy beépített gardróbszekrény és egy kamra is rendelkezésre áll. 
A középső szint nappali + 2 hálószobás kialakítású, ezen kívül egy étkezős konyha, egy fürdőszoba, egy külön wc, egy kamra és egy közlekedő helyiségek kerültek itt kialakításra. A nappaliból méretes, hegyvidéki panorámával rendelkező, déli kitettségű teraszra léphetünk ki. 
A felső szint szintén nappali + 2 hálószobás, a szinten ezen kívül egy étkezős konyha, fürdőszoba+wc, és ezeket összekötő közlekedő található. A nappali ezen a szinten is méretes, panorámás erkéllyel rendelkezik, 

Az alsó szint és a középső szint is önálló külső bejárattal rendelkezik, a szinteket belülről lépcsőház köti össze, melyből a lakrészek külön bejáratúak, saját ajtón keresztül elérhetőek. A felső szint külön külső bejárata, külső lépcsővel könnyedén megoldható. Szintén a felső szint felett, beépíthető padlástér található, ahol még további 25-30m2-rel, két hálószobával bővülhet a lakótér. 

Az ingatlanban korábban számos felújítási munkálat megtörtént. Ezek során többek között kicserélték a nyílászárók nagy részét redőnyözött, műanyag ablakokra, sok radiátort szintén újra cseréltek, és emellett a szükséges gépészeti felújítások is megvalósultak. Jelenlegi állapotában az ingatlan igény szerinti felújítás után, kis ráfordítással is költözhető. 

Fűtését gázkazán szolgáltatja, a melegvíz ellátásról szintenként külön villanybojler gondoskodik. Az egyes szintek fűtési rendszere is könnyen külön választható. 

A ház külső homlokzata rendezett, jó állapotnak örvend. A tető kifejezetten jó állapotú, korszerű cseréppel fedett.  

Az ingatlant kifejezetten ajánlom összeköltöző generációk, nagycsaládosok figyelmébe. Befektetési célra is ideális választás: mivel könnyen 3 külön lakássá alakítható, és így bérbe adható, az átlagot messze meghaladó hozamot generálhat új tulajdonosa számára. 

Az ingatlanhoz 579m2 telek tartozik, melyen bőséges hely áll rendelkezésre pihenő, sütögetőhely, játszótér, de akár veteményes, díszkert számára is. Parkolás több autó számára is megoldott. 

A környezet csendes, kertvárosi, ÖRÖK PANORÁMÁS, ugyanakkor Pomáz központi része akár gyalogosan is könnyen elérhető, óvoda, iskola, orvosi ellátás, kisebb és nagyobb üzletek, gyógyszertár, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek a környéken mind rendelkezésre állnak. A közeli autóbuszmegálló összeköttetést biztosít a HÉV állomással (Szentendrei HÉV, a Batthyány térre közlekedik), a városközponttal, továbbá a környező településekkel és Esztergom városával is.

Az ingatlan ára: 64,9 M Ft
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1985
Belső szintek száma:
3
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz kazán
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Biztonsági ajtó
Kétgenerációs
Kertkapcsolat
Panorámás kilátás
Duplakomfortos
Műholdas vagy kábel TV-hez való csatlakozás
Nyitható/buktatható ablakok
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!