.
Mühlbauer Norbertné
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
HZ019714
Eladó
Családi ház
60 000 000 Ft
8414 Olaszfalu , természetközeli
3 szoba
128 m²
5518 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó egy könnyűszerkezetes épület, amely szerkezetkész állapotban várja új tulajdonosát.


Az ingatlan, a Bakonyban, gyönyörű természeti környezetben, Felsőperén található, ahol a természet és a modern életstílus tökéletes harmóniáját élvezheti. Ez a varázslatos hely a természet közelségének és békéjének ötvözésével kínál egyedülálló élményt mindazoknak, akik egy ÚJ OTTHON vagy BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET keresnek.

Az ingatlan ideális választás családi háznak, ahol a nyugodt környezet és a természeti szépségek az otthon meghittségét fokozzák, a kertészeti és GAZDÁLKODÁSI LEHETŐSÉGEK pedig megteremtik az ÖNELLÁTÁS és a FENNTARTHATÓ ÉLETMÓD alapjait.

Emellett KIVÁLÓ lehetőség a FALUSI TURIZMUSRA is, hiszen a környék kirándulóhelyeivel és a természetvédelmi területekkel rendkívül vonzóvá teszi az ingatlant a pihenni vágyók és túrázók számára.

A telken 75 %-os készültségi fokban lévő könnyűszerkezetes épület található. A házban a válaszfalak és nyílászárók helyét leendő tulajdonosa a saját elképzelései szerint alakíthatja, a burkolatokat és szenitereket saját izlésére formálhatja.

Ne habozzon, keressen minket, hogy részletes információkat kapjon az ingatlanról és személyes megtekintési lehetőséget egy élő bemutató keretében. Egy új élet kezdetének lehetősége vár Önre ebben a természetközeli paradicsomban.

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2024
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nézet:
Udvar
Fűtés:
Elektromos
Szerkezet:
Könnyűszerkezetes
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telekhatárnál
Gáz:
Nincs
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Telekhatárnál
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!