.
Kis Lászlóné Aranka
Örökös tag értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
HZ017490
Eladó
Családi ház
Prémium
169 000 000 Ft
3200 Gyöngyös , Orczy Kastély közelében
5 szoba
323 m²
972 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
10 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás

Kivételes lehetőség várja Önt Gyöngyös belvárosában!

Eladó egy különleges ingatlankínálat, amely 169 000 000 forintos vételárral bír és nem csak lakhatási, hanem üzleti lehetőséget is rejt magában. Tökéletes választás lehet borászoknak, vagy olyan vendéglátással foglalkozó családi vállalkozásnak  akik egyedi, karakteres helyen képzelik el működésüket.

A  hatvanas évektől üzemelő ,  akkor nagyon híres patinás Bachus-Borozó most új tulajdonosát keresi, hogy  folytathassa hagyományait vagy hogy  új életet leheljen ebbe a gyöngyszembe.

Álmodja újra, és tegye lehetővé hogy ez az ingatlan visszanyerje egykori virágzását. Ha ezek  falak beszélni tudnának!   Igenis igény van arra, hogy a méltán híres Mátrai borvidék különleges és zamatos borai méltó helyen képviseljék  magukat.  A hely arra is ideális , hogy borkóstolók, borászati rendezvények színtere legyen.

Az ingatlan összetétele rendkívül sokrétű: Jelenleg   földszinti részén,  saját udvaráról megközelíthető, külön bejáratú és külön helyrajzi számmal rendelkező  lakások  vannak kialakítva. A két utcai  bejárattal is rendelkező ingatlan egy nagyobb 133nm-es üzlethelyiséget és raktárat is magába foglal , ez volt valamikor a  bor mintabolt.  A hatalmas 296 nm-es ,  3 hajós kialakítású boltíves pincerendszere rendkívül jó állapotban van. Itt működött  egykor a híres Bachus- Borozó, ami hosszú éveken át nyújtott emlékezetes élményeket a bor szerelmeseinek.  Az épület tetőtere   beépíthető ,  dupla padlása van  és a  belmagasság is engedi . Akár további lakások kialakítását teszi lehetővé, vagy átalakítási tervet is  rejt.  Az épület, és a  hely  adta lehetőségek , tökéletes alapot nyújtanak egy egyedi, üzleti szemlélettel megálmodott projekt megvalósításához.

Az ingatlan a város szívében található, így a belváros közelsége több szempontból is előnyös.  A parkolási lehetőségek adottak, és ingyenesen vehetők igénybe.  Az épület könnyen megközelíthető, de az áruszállítás sem okoz fennakadást a környéken.  Az itt rejlő értékek széles skálát ölelnek fel, így az új tulajdonosoknak lehetőségük van saját vízióiknak megfelelően alakítani azt.

Ehhez nyújt remek  segítséget  az újonnan meghirdetett  alábbi pályázati lehetőségek.

Összefoglalva, ez az ingatlan nem csupán egy lakóhely, hanem egy álom megvalósításának helyszíne is lehet. Kiválóan alkalmas azok számára, akik szeretnék ötvözni a munkájukat a szenvedélyükkel, és egy olyan helyet keresnek, ami inspiráló környezetet biztosít ennek érdekében.

Ha Ön is közéjük tartozik, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk további részletekért.

Hívjon! Kérjen bővebb információt! Egyeztessen időpontot a megtekintésre!

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1920
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Utca
Fűtés:
Gázkonvektor,Gázkonvektor,Egyéb
Szerkezet:
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!