.
Holló Szilvia
Arany fokozatú csoportvezető
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2030 Érd
H475354
Eladó
Családi ház
Prémium
169 000 000 Ft
2030 Érd
123 m²
5580 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Érd Garden project

ÉRD M7 AUTÓPÁLYA 19,5 km-nél autópálya lehajtó parkoló

KULTURÁLT MUNKÁSSZÁLLÁS - STÚDIÓ APARTMANOK

és

ahhoz tartozó vendéglátói és kereskedelmi szolgáltatások létesítéseA projekt célja egy 5585 m2 területű ingatlanon 55 lakásos stúdió apartman munkásszállás megvalósítása és az ahhoz tartozó kereskedelmi és kiszolgáló egységek létrehozása az Érd Parkváros térségben. A terület elhelyezkedése nagyon kedvező, mivel Érden, közvetlenül az M7-es autópálya 19,5 km-nél a Budapest irányába tartó oldalon található.


Mindemelett a telektömb Érd Parkváros felé eső oldalán lévő útja jelenleg földút, az Érd Parkváros egyik fő forgalmú utcája és ennek az útnak az aszfaltozása az Érdi Önkormányzat által tervbe van véve.


Az 5585 m2 nagyságú telektömb jelenleg kertvárosi övezeti besorolás alatti, tehát 15%-os beépíthetőséggel rendelkezik és 7 különálló helyrajzi számú ingaltan alkotja. Ezek az ingatlanok egymással szomszédosak és egy magánszemély tulajdonában állnak.


A tervezett ÉRD GARDEN projekt nem csak jövőbetekintő, de a jelenlegi gazdasági, egészségi és politikai helyzetbe jól beleillő terv, melynek megtérülése minden szempontból nagyon kedvező. Szilvia tervei szerint ezen a telektömbön olyan könnyűszerkezetes apartmanházakat kíván felépíteni, amelyek megfelelnek a legújabb építészeti elvárásoknak. Az általános építkezésekhez képest jóval olcsóbban megvalósítható ezen lakások kivitelezése és nagyon gyorsan elkészül a tervezett projekt.

A jelenlegi humánpolitikai és gazdasági helyzetben óriási szükség van gyors, biztonságos, kényelmes és jól funkcionáló munkásszálló vagy akár kulturált menekültszálló létesítésére. Ebben az esetben azokról a menekültekről van szó, akik már megkapták Magyarországtól azt az engedélyt, hogy hazánkban hivatalosan dolgozhassanak. (mint pl. a kárpátaljai magyarok).

Minden embernek jár az alapvető kulturált környezet és az esély élete rendezésére, újjáépítésére és önmaga fejlődésére. Ennek szellemében a következő projektet került megtervezésre a fent említett területen.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2006
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Elektromos
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!