Így vélekednek rólunk értékesítőink

 

Galambos Antal, Ezüst fokozatú értékesítő, Budapest

"Minden amit egy hálózat az ember mögé képes rakni.

2004-ben pályakezdőként érkeztem a belvárosi irodák egyikébe, mint ingatlan értékesítő. 12 évet összefoglalni egy pár mondatban nem könnyű feladat így inkább azt emelném ki, amit a cégcsoport képvisel számomra ma Magyarországon.

Biztos megélhetést egy verseny szférában, egy olyan szakmában ahol a második helyért nem jár gratuláció. A Duna House Cégcsoport egy dinamikusan fejlődő, olyan ügyfélközpontú hálózat, mely a folyamatosan változó ingatlan piachoz nem csak idomul, hanem diktája is az iramot. Cégünk, lassan de biztosan lépi át folyamatosan saját korlátait, és határait. Sokaknak a név hallatán csak az ingatlanközvetítés jut az eszébe, míg elégedett ügyfeleink százai emelhetnék ki mind a hitel, mind az ingatlan adásvételi szerződéssel kapcsolatos komplett és összetett teljes ügyintézési folyamatot.

Számomra legfontosabb, amit meg kell említenem a Duna House PRIME márka, mely egy olyan exkluzív célcsoportot céloz meg, akik kifejezetten luxus ingatlanokat kívánnak értékesíteni vagy vásárolni. Az elképzelés, hogy a PRIME kategóriás ügyfelek ingatlannal kapcsolatos első gondolata mi legyünk.

A magyar piacon ez egy jelentős újítás, melyben megvan a prémium ingatlanközvetítés eleganciája valamint egy cégen belüli versenyszellem lendülete. Legképzettebb szakemberek viszik előre a céget, forradalmi újításokat illetve nemzetközi kapcsolatokat is igénybe véve próbálják elérni azt, amit mindenki szeretne, egyeduralkodó lenni egy adott területen.

Számomra az elmúlt 12 év bebizonyította, hogy jól választottam, és bárkinek csak ajánlani tudom, ha kolléga szeretne, lenni, vagy ha ügyfél: Kérem, teszteljenek bennünket!"

 

Kovács Andrea, Briliáns fokozatú PRIME értékesítő, Pécs, Király-ház

"2012-ben csatlakoztam a DH pécsi csapatához. Hosszú évekig külföldön éltem, s a diplomáciában dolgoztam. Ott már megtetszett az a fajta üzleti kontaktus, amelyet az itteni munkámban is hasznosíthatok. 2 év alatt sikerült az egyik legmagasabb, briliáns fokozatra eljutnom, s a megszerzett tapasztalataimat ma már a mentoráltjaimnak is átadni. Az Ő sikereik is folyamatosan ösztönöznek, s a jó csapatmunkának köszönhetően jutunk közösen céljaink felé. Pécsett elsőként rekordot döntöttem és országosan is dobogós helyezést értem el.

Baranya megyében 50 Duna House értékesítővel 5 irodában dolgozunk, folyamatos képzéssel és személyre szabott inspirációkkal segítik a munkánkat. Sok ismerős csatlakozott a csapatunkhoz, miután látták a sikereimet. Örülök, hogy a DH mellett döntöttem. Itt végre profi irányítás mellett, biztos háttérrel, de mégis önmagam lehetek."

 

Ripszám Ildikó, Arany fokozatú értékesítő, Nagy Lajos király útja

"Immár 13 éve dolgozom az értékesítés területén, ugyan korábban nem ingatlanokat, hanem média megjelenéseket értékesítettem nagyobb cégeknek. A különbség csupán a termék, vagy szolgáltatás, de a folyamat ugyanaz. Számomra az értékesítés lényege az, hogy szeress emberekkel foglalkozni, képzeld magad a helyzetükbe, és a legjobb tudásod szerint tárd fel a számukra legjobb lehetőségeket. Illetve légy más, mint a többiek. 
 

2013-ban kerültem a Duna House-hoz, egészen véletlenül: több akkori kollégám javasolta. Gondoltam, miért is ne? Az első hirdetésre jelentkeztem, és bele is vetettem magam a munkába. Akkor még szkeptikus voltam, de most úgy gondolom ennél jobb helyen nem is lehetnék. Nagyon szeretem azt, amit csinálok, és bátran állíthatom, hogy az egyik legjobb irodába kerültem a hálózatban. 
 

Sokan kezdik el a szakmát, hiszen sok előnye van, többek között a kötetlenség, a rugalmasság, a változatosság és karrier építésének lehetősége. Mindezek mellett azoknak ajánlom, akik céltudatosak is, magabiztosak, sikerorientáltak és szorgalmasak. A lehetőségek adottak a sikerhez, és magunk mögött tudhatjuk a Duna House mérete és rendszere által adott segítséget, amit más, kisebb hálózatok nem tudnak nyújtani.
 

Köszönhetően a kitartásomnak és a Duna House támogatásának, 3 év alatt Arany fokozatú értékesítő vált belőlem. Látva a lehetőségeket, több ismerősöm követett a céghez, többeket mentoráltam. Jelenleg az országos hálózat első 10 értékesítője között tudhatom magam, és célom, hogy ezt a pozíciót továbbra is megtartsam. 
 

Az elmúlt években több mint 300 tulajdonos bízta rám az ingatlana értékesítését, aminek többségét sikerre vittük. A legjobb visszaigazolás számomra az, hogy a megkereséseim nagy része ajánlásból történik, hiszen ez az ügyfelek elégedettségét jelenti. Ez motivál, és ez fog hajtani a jövőben is, hogy még többet érjek el."
 

“Az életed nagy részét a munka teszi ki, és az egyetlen módja annak, hogy igazán elégedett légy, ha igazán nagyszerű munkád van. Erre az egyetlen lehetőség az, ha szereted, amit csinálsz. Ha ezt még nem találtad meg, keress tovább. Ne add fel. Amikor a szíved megdobban, tudni fogod, hogy megtaláltad.” – Steve Jobs

 

 

Olgaard Zsáki Izabella, Platina fokozatú PRIME értékesítő, Retek utca

"Pár évvel ezelőtt a Duna House-zal én, mint megbízó, ügyfél és vevő találkoztam. Ezt követően a sors úgy hozta, hogy munkatársként is kipróbálhattam magam. Mivel korábban is az értékesítés és a marketing területén tevékenykedtem nemzetközi vállalatoknál, így az ügyfélközpontú beállítottság nem állt távol tőlem. E mellett még segítségemre van a pozitív gondolkodás, lelkesedés és egy pár idegen nyelv ismerete is.

 

Magát a munkát nagyon sokrétűnek, izgalmasnak és kihívásokkal telinek találom, egyúttal megpróbáltatónak is. Mindemellett a mindennapokban támogat a nagyon professzionális szakmai háttér, vezetés, és az a sok-sok kedves kolléga, akikkel szoros együttműködésben zajlik a napi munkám.
 

A cégcsoport nagyon komoly üzleti modellje, a folyamatos fejlesztések, újítások és a saját képességeim ötvözete kitűnő lehetőséget biztosítanak a mindennapi fejlődésnek és sikereknek.
 

Ajánlom jó szívvel az Ön figyelmébe is a Duna House-t!"

Török Renáta, Briliáns fokozatú értékesítő, Zalaegerszeg

"Kedves Útkereső!

Talán a Te életedben is épp most jött el az a pillanat, hogy szívesen váltanál és most épp információt gyűjtesz arról, hogy például én, aki már letettem a voksomat a Duna House mellett, mi miatt döntöttem így.

2011-ben már éppen 8 évet töltöttem pedagógusként, amikor éreztem belül, hogy váltani fogok. A váltás olyan jól sikerült, hogy a pécsi otthonomtól 190 km-re lévő Zalaegerszegre kerültem. Több ingatlaniroda interjúján is részt vettem, azonban baráti ajánlásra és a friss zalaegerszegi értékesítői csapat támogató hozzáállása miatt nálam a Duna House volt a nyerő. Tudtam, hogy bízhatok a piacvezető hálózatban, az új kollégáimban, mentoromban és vezetőimben, hiszen az értékesítési rendszer úgy van felépítve, hogy mind szakmai és anyagi fejlődésem egyaránt fontos. 3 év alatt sikerült a hálózat legmagasabb értékesítői fokozatát elérnem.

Hogy mi a titok? Nagyon egyszerű: csinálni kell! Biztos vagyok benne, hogy ha vannak céljaid, amit szeretnél itthon, Magyarországon elérni, értő figyelemmel fordulsz az emberek felé és hajlandó vagy dolgozni, akkor a Duna House családban hosszú távon megtalálod a helyed! Remélem találkozom Veled is a már szokásos legközelebbi Duna House Sportnapon vagy Újévi partin.

Ui.: Egyszer, az országos értékesítési versenyen nyertem egy Opel Insigniát 1 hónapos használatra. Kívánom, hogy Te is tapasztald meg nálunk azt a felemelő érzést, amikor az elismerést nem csak pénzben mérik!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Szia Judit! (Hegedűs Judit, Debrecen) Szeretném megköszönni azt a sok segítséget, amit tőled kaptam a lakásvásárlás során. Azt gondoltam pedig, hogy ez hosszú hónapokig elhúzódik majd, míg megtaláljuk a megfelelő lakást, és jogilag is rendezzük a dolgot, de nagyon kellemesen csalódtam, és ezt neked köszönhetem! Sok sikert kívánok a továbbiakban, és az én ajánlásomra bármikor számíthatsz"

— Erika, Debrecen

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.