.
Széll Emese
Örökös tag értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
VL023604
Eladó
Panzió
Prémium
366 282 000 Ft
4300 Nyírbátor , Belváros
1200 m²
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Álmodik egy saját panzióról, ahol a vendéglátás és a pihenés tökéletes harmóniában van?
Fedezze fel Nyírbátor szívében, a városközpont közelében elhelyezkedő, eladásra kínált gyöngyszemünket! 

Ez a 3 csillagos, 1996-ban épült panzió nem csak kiváló állapotával és teljes berendezésével várja új tulajdonosát, hanem egy étteremmel is büszkélkedhet, amely ideális helyszínül szolgál akár 100-150 fős rendezvények lebonyolítására is.

Az ingatlan lenyűgöző alapterülettel (1200 m²) és megfelelő telek mérettel (1000 m²) rendelkezik. A 30 szobás panzió, mely akár 68 vendég kényelmes elszállásolására is alkalmas, három szinten terül el, bár lift nincs, ez az épület minden szintje könnyen hozzáférhető. Külön kiemelnénk, hogy mozgáskorlátozott vendégek számára nem alakítottak ki külön bejáratot.

A wellness részleg a pihenés paradicsoma: élvezheti a medence nyújtotta felfrissülést, ellazulhat a finn- vagy infraszaunában, és megmártózhat a pezsgőfürdő kellemes vizében. A zárt parkoló pedig biztonságot nyújt az ingatlanhoz érkező vendégek számára.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját panzió és étterem tulajdonosa legyen Nyírbátor dinamikusan fejlődő belvárosában! Tökéletes választás befektetőknek és vállalkozó szellemű embereknek egyaránt, akik szeretnék megvalósítani álmaikat a vendéglátóiparban. Vegye kezébe a jövőjét, és valósítsa meg álmait ezzel az egyedülálló ingatlannal!
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
4 - Jó
Építés éve:
1996
Legutóbbi felújítás éve:
Nincs megadva
Fűtés:
Gáz kazán
Energia besorolás:
Nincs megadva
Értéknövelő tulajdonságok
24 órás biztonsági szolgálat
Kamerák
Recepció
Riasztó
Összkomfortos
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!