.
Mézes István
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Üzlethelyiség 3262 Markaz
UZ087819
Eladó
Utcai bejárattal
15 760 000 Ft
3262 Markaz
82 m²
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
6 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó Markazon, a település főútján egy nagyon jó állapotban lévő, önálló építésű ingatlan. Az épület földszint + tetőtér szintbeosztású, téglafalazatú és 1980-ban épült. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a település Postájától délre, mindössze 100 méterre található. A polgármesteri hivatal, vásárlási lehetőség, alapfokú oktatási és egészségügyi szolgáltatások is könnyen elérhetők, mindössze 600 méterre vannak az ingatlantól.

Az épület nettó alapterülete 96,14 m2, redukált alapterülete pedig 82,18 m2. A fűtést gázkazán és radiátoros hőleadó rendszer biztosítja, Az épület falai festettek, a vizes helyiségekben csempézettek, az irodákban laminált padló, a többi helyiségben kerámia burkolatok találhatók. A homlokzati nyílászárók műanyag-szerkezetűek, hőszigeteltek és közepes állapotban vannak. Az épület homlokzata nemesvakolattal színezett, összbenyomása átlagos.

Az ingatlan fűtése központi, típusa gázkazán, és egy biztonságtechnikai berendezés és egyedi klíma is tartozik hozzá. A távolsági busz megállója mindössze 30 méterre található. Az ingatlan ideális lehet akár irodának, vállalkozásnak vagy akár lakásként is hasznosítható. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen bizalommal!
Az ár Nettó ár!
Mutass többet
Általános adatok
Üzlethelyiség állapota:
4 - Jó
Építés éve:
1980
Lift:
Nincs Lift
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Parkolás:
Portál szélessége:
1.00 m
Fűtés:
Gáz kazán
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!