.
Mézes István
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Üzlethelyiség 9533 Nemesszalók
UZ018675
Eladó
Utcai bejárattal
25 540 000 Ft
9533 Nemesszalók
158 m²
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
5 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó ingatlan Nemesszalók központjában!

Az ingatlan egy 626 nm-es telekkel rendelkezik, amelyen egy 1995-ben épült épület található. Az épület nettó alapterülete 185 nm, redukált alapterülete pedig 158,6 nm. Az ingatlan a Nemesszalók település központjában, a Rákóczi utca mentén szilárd burkolatú, aszfaltos úton közelíthető meg. Az infrastrukturális ellátottsága jó, közelben található általános iskola, posta, gyógyszertár, buszmegálló, művelődési ház, orvosi rendelő és óvoda. Az ingatlan környezetében lakóházak, oktatási- és közintézmények találhatóak.  .

Az ingatlanon található épület funkcionálisan két, önálló bejáratú részre osztható. A déli részen korábban egy pénzintézeti fiók volt, míg az északi részen egy használaton kívüli, félbemaradt felújítású egység található. Mindkét egység közös vízórával, villanyórával és központi fűtésrendszerrel rendelkezik, míg a déli egység gázórával is felszerelt, az északi egység gázóráját azonban leszerelték. Az épület eredetileg az 1990-as években épült, és a szabályozási terv alapján pártházként funkcionált.

A déli egységbe kerítetlen telekrészről egy tornácon keresztül juthatunk, majd belépve egy előtérbe érünk, ahonnan az ügyféltér, az irattár, az iroda, a közlekedő, a kazánhelyiség, a teakonyha, a mosdó és a wc érhető el. Az épületrész felújított és korszerűsített, az északi épületrész felújítása azonban félbemaradt, és jelenleg kb. 80%-ban készült el. A gépészet korszerűsített, azonban az északi épületrészen még részben hiányos. A fűtést és a melegvízellátást gázkazán biztosítja, a hőleadók pedig radiátorok.

Az ár Nettó ár!
Mutass többet
Általános adatok
Üzlethelyiség állapota:
4 - Jó
Építés éve:
1995
Lift:
Nincs Lift
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Parkolás:
Portál szélessége:
1.00 m
Fűtés:
Gáz kazán
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!