.
Szentgyörgyvölgyi József
Platina fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Telek 7800 Siklós , Siklós Máriagyűd szőlőhegy
TK064095
Eladó
Zártkert
Prémium
11 900 000 Ft
7800 Siklós , Siklós Máriagyűd szőlőhegy
2784 m²
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó egy lenyűgöző szilvaültetvény Siklós-Máriagyűd festői szőlőhegyén!
Garantáltan megnyerő választás mindazok számára, akik szeretnének egy jól működő gyümölcsösbe fektetni vagy egyszerűen csak saját kis paradicsomukra vágynak.


A telken minden adott a zökkenőmentes gazdálkodáshoz: villany és  vízellátás, valamint egy esővizet gyűjteni képes ciszterna is rendelkezésre áll.
Az ingatlan 6 külön helyrajzi számon helyezkedik el, de csak egyben eladó, így az új tulajdonos szabadon alakíthatja a területet saját elképzeléseinek megfelelően.
A birtokot 123 szilvafával ültették be, melyek 3 különböző fajtát képviselnek, így a termés garantáltan változatos és bőséges lesz.
A telken található egy 2 szintes présház ( gazdasági épület ), borospince, féltetős önálló terasz és egy szerszámtároló!

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját szilvaültetvény tulajdonosa legyen egy festői környezetben, ahol a természet lágy ölén élvezheti a vidéki élet nyugalmát és szépségét.Hívjon a hét bármely napján, nézzük meg együtt!
Mutass többet
Általános adatok
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Nincs
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Nincs
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!