.
Somogyi Aranka
Briliáns fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Telek 2040 Budaörs , Budaörs Frankhegyen GYÖNYÖRŰ, PANORÁMÁS belterületi ingatlan eladó!
TK041074
Eladó
Lakóövezeti telek
Prémium
139 000 000 Ft
2040 Budaörs , Budaörs Frankhegyen GYÖNYÖRŰ, PANORÁMÁS belterületi ingatlan eladó!
1411 m²
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
8 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Budaörs Frankhegyen gyönyörű PANORÁMÁS, DÉLI FEKVÉSŰ, mediterrán hangulatú belterületi 1411 nm-es telken bővíthető ház, garázs eladó!

Részletekért kérem, hívjon!

A telek két helyrajzi számon van, gyakorlatilag összenyitva. Mindkét tulajdoni lapon belterületi, kivett lakóház, udvar szerepel, az elsőn két épülettel, amelyből az egyik a tényleges lakóház, melynek eddig két szintje épült meg, ezt a tulajdonosok téliesített nyaralóként használják. A ház előtti terasz, a télikert és a lépcsőzetes kialakítású telken lévő eldugott kis pihenőhelyek nagy családi együttlétekre, és magányos elvonulásra is alkalmasak. A romantikus épület olyan vevőre vár, aki méltányolni tudja a lélegzetelállító panorámát, amely a teraszról tárul elénk, a télikertet, a kert növénykülönlegességeit és van benne elég erő és fantázia, hogy az ingatlan egyedi, mediterrán hangulatát megérezve azt saját ízlése szerint továbbfejlessze.
A telken található még egy garázs, tároló funkciójú épület, valamint egy kisebb ház is, amelyet az alapokig visszabontottak.

Mutass többet
Általános adatok
Víz:
Nincs
Gáz:
Nincs
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Nincs
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!