.
Szécsényi Gabriella
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 1139 Budapest 13. kerület , Angyalföld
PR088803/LK/15607
Eladó
Lakás
Újépítésű
127 100 000 Ft
1139 Budapest 13. kerület , Angyalföld
2 szoba
89 m²
Tégla
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás

Tökéletes lokáció, minőségi otthonok Angyalföldön!

A  XIII. kerület egyik legdinamikusan fejlődő részében épül az a 9 emeletes új társasház, mely nem csupán külsőleg egy modern lakóház, de összetételében is minőségi anyagfelhasználás jellemzi.
Költséghatékony fenntarthatóságát, modern gépészeti megoldások biztosítják! Az emeleten elhelyezkedő teraszok, jelentősen csökkentik a homlokzat felmelegedését a forró nyári időszakban.  A hőmegtartást korszerű nyílászárók,  beépített rejtett redőnyök és 20 cm vastag fal szigetelés biztosítja.
Az épületben modern energiatakarékos világítási és elektromos rendszerek, valamint szelektív hulladékkezelés kerül kialakításra.
A költséghatékony hőszivattyús rendszer, mennyezet hűtés -fűtéssel biztosítja az évszaknak megfelelő ideális hőmérsékletet. A megújuló energiák felhasználása  mellett kulcsfontosságú az épületbe tervezett gépészeti és elektromos rendszerek alacsony energiafelhasználása.
A lakások méretei 30m2-140m2-ig terjednek. Az emeleteken a Keleti, Déli és Dél-Nyugati fekvés miatt az ingatlanok benapozottsága, tájolása optimális, északi fekvésű lakás nincs az épületben.
A belső udvarban kialakított zöldfelületek, illetve kert teszi még kellemesebbé az ott lakók életét.
A környéken minden megtalálható, (iskola, óvoda, kórház, orvosi rendelő, gyógyszertár, bank, kormányablak, kávézó, Tesco, Aldi, Spar, virágüzlet, edzőterem), közlekedés szempontjából is kiváló, mivel a metró, buszok (távolsági is!), 1-es villamos csupán néhány perc távolságra vannak.
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
6 - Új. ép.
Építés éve:
2025
Emelet:
1
Emeletek száma:
0
Lift:
Hívó
Épület külső állapota:
6 - Új. ép.
Épület belső állapota:
6 - Új. ép.
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Van
Nézet:
Nincs megadva
Tájolás:
DK
Fűtés:
Mennyezeti hűtés-fűtés,Hőszivattyú
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!