.
Joó Péter
Briliáns fokozatú csoportvezető
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 9653 Répcelak
PR088542/LK/12342
Eladó
Lakás
Újépítésű
33 990 000 Ft
9653 Répcelak
3 szoba
48 m²
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Répcelakon új építésű lakások eladók!

Répcelak belvárosában 7 épületből álló lakópark épül, mely két ütemben kerül megvalósításra. Az első ütemben 3 épületben 12 lakás lett kialakítva, melyekhez garázs, gépkocsi beálló és tároló is vásárolható, lakásonként akár 2-2 parkolóval. A lakóparkban az egyszobás garzontól a nappali +3 szobás lakásig mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Az ingatanok korszerű energetikai minőségben készülnek, a fűtés központi fűtési rendszerre kötött, lakásonként különálló kombi gázkazánnal történik. A csapadék- és szennyvízelvezetés, a víz-, gáz- és áramellátás magas színvonalon kerül kialakításra.

A lakópark kivitelezője a beruházó cég többségi tulajdonosa, amely több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az építőiparban. Munkájuk magas minőségét nem csak a kiváló technikai és technológiai hátterünk teszi lehetővé, hanem magas szakmai ismeretekkel rendelkező szakembereik is.

Az I. ütem lakásainak átadása 2021. végén megtörtént. A II.  ütem lakásainak átadása 2022. októberére várható. 

Az elérhető lakástípusok: 
28 és 30 m2-es  földszinti garzonlakás, 48 és 54 m2-es nappali + 1 hálószobás lakások, 60 és 62  m2-es nappali + 2 hálószobás, 68 m2-es nappali + 3 hálószobás valamint tetőtéri 100 m2-es (nettó 66 m2) nappali + 3 szobás lakások.

Répcelak közvetlenül az M86 gyorsforgalmi út mellett, Szombathelytől 40, Sárvártól 23, az osztrák-magyar határtól 33 km-re helyezkedik el. A városban óvoda, általános iskola, gyermek és felnőtt háziorvosi, fogászati és szakorvosi rendelők, gyógyszertár, védőnői szolgálat ás állatorvosi rendelő is található. Fejlett az ipar: a Pannontej Zrt., a Linde Gáz Magyarország Zrt. és a Liss Patrongyártó,Töltő és Forgalmazó Kft. biztosít munkalehetőséget a helyi és környékbeli lakosoknak.

Lakásszerzési támogatás
Répcelak Város Önkormányzata anyagilag támogatja a Répcelakon letelepedni szándékozóknak, illetve répcelaki állandó lakosoknak a város területén történő első lakáshoz jutását, illetve méltányolható lakásigénye kielégítését. Jelen lakások megvásárlásához az adható támogatás legmagasabb összege egymillió-kettőszázezer Ft.
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
6 - Új. ép.
Építés éve:
2022
Emelet:
1
Emeletek száma:
0
Lift:
Nincs Lift
Épület külső állapota:
6 - Új. ép.
Épület belső állapota:
6 - Új. ép.
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Van
Nézet:
Nincs megadva
Tájolás:
ÉK
Fűtés:
Gáz cirkó
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!