.
Kacsmár Viktória
Platina fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 2536 Nyergesújfalu
PR026003/LK/19624
Eladó
Lakás
Újépítésű
52 900 000 Ft
2536 Nyergesújfalu
2 szoba
53 m²
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Nyergesújfalu szívében, Duna part mentén, 4 lakásos újépítésű társasház épül!

Az épület 4 lakást magába foglaló lakóépítmény, 2300 nm-es telekterületen fekszik, a telek utcafronti részén egy 6 lakásos újépítésű társasház már átadásra került az új lakok részére.
1 db lakás kétszinten kerül kialakításra, belső lépcsővel összekötve, 2 db lakás a földszinten foglal helyet, 1 db lakás az első emelten lett kialakítva.

Az ingatlan szerkezete Pororherm 30-as okos tégla (amely akár 60%-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkezik a hagyományos téglához hasonlítva), ennek köszönhetően az épület megfelel a legszigorúbb épületenergetikai elvárásoknak. A lakásközti elválasztó falak 25-ös hang gátló téglából készültek. Külső nyílászárók 5 légkamrás, gumitömítéses, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel. A tetőszerkezet alapvetően hagyományos fa ácsolattal tervezett, statikai kiviteli tervek alapján készül, 15+15cm ásványgyapot hőszigeteléssel.

Az épület hagyományos technológiával, falazóelemek, vasbeton és fa ácsszerkezeti elemek felhasználásával készül, fokozottan energiatakarékos kivitelben. A fűtést és melegvíz ellátást korszerű kondenzációs gázkazánok fogják biztosítani radiátor hőleadókkal.

Jelen pillanat még lehetősség van saját ízlés szerint kiválasztani a hideg/meleg burkolatokat, beltéri nyílászárókat, szanitereket, amivel még otthonosabbá varázsolható az új otthon. Illetve még most a válaszfalak megengedett áthelyezése is megoldható a mostani építési fázisban.
A használatba vételi engedély várható végső ideje 2025 vége.

Minden lakáshoz biztosított felszíni parkoló, ami a vételár részét képezi. A leendő tulajdonosoknak lehetőségük van saját földterületet vásárolni, ezzel növelve az ingatlan értékét.

A társasház elhelyezkedése nagyon jó, pár perc sétára megközelíthető minden, ami a mindennapi élethez szükséges.

Bővebb tájékoztatásért kérem, keressen bizalommal!

Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
6 - Új. ép.
Építés éve:
2025
Emelet:
Földszint
Emeletek száma:
0
Lift:
Nincs Lift
Épület külső állapota:
6 - Új. ép.
Épület belső állapota:
6 - Új. ép.
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Nincs
Nézet:
Nincs megadva
Tájolás:
Nincs megadva
Fűtés:
Gáz kazán
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!