.
Konetsny Barnabás
Franchise partner
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 9719 Szombathely , Szentkirály - Bogát
PR022133/HZ/19350
Eladó
Ikerház
Újépítésű
35 995 000 Ft
9719 Szombathely , Szentkirály - Bogát
4 szoba
67 m²
455 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
16 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
­­­­­****OROSZLÁN LAKÓPARK****  -  III. ütem 

Ikerházak félkész állapotban is megvásárolhatóak! Feltüntetett árak több esetben a a jelenlegi készültség értékét takarja. 

Szeretne egy olyan családi házban élni, amely Szombathelyen nem egy zsúfolt lakóparkban helyezkedik el? Fontos Önnek a tágas kertkapcsolat? Kényelmes az Ön számára az egyszintes lakótér, és semmiképpen nem szeretne saját maga építkezni? Akkor megtalálta! Prémium kategóriás házak épülnek egy gyönyörű, levegős, új lakóparkban Szombathelyen a bogáti városrészen az OROSZLÁN utcában!

Neves Mérnöki iroda által készített mindig egyedi megjelenésű házak lenyomatot hagynak az utókor számára. Az nyolclakásos lakópark egységet áraszt, elegáns időtálló megjelenéssel élete biztos befektetése.
A B/1-s megnevezésű ház 84 nettó négyzetméterű, négy égtájra tájolt. Nappali plusz 3 hálószobás, 13 m2-es teraszkapcsolattal, és 535,95  m2 kertkapcsolattal. Az I/2-s megnevezésű ház 67 nettó négyzetméterű, négy égtájra tájolt. Nappali plusz 3 hálószobás, 12 m2-es teraszkapcsolattal, és 460,30 m2 kertkapcsolattal.  Nappali plusz 3 szoba? IGEN! Új Építésű családi ház jelenleg kevés piacon, amely nagyszerű lehetőség a nagycsaládosoknak, akik 2 vagy 3 gyereket nevelnek. A lakáshoz van mód akár garázst is építtetni. Az ingatlan Ára Kulcsrakész Árat Takar,  konyhabútor, kerítés és parkosítás nélkül!

ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSOK igénybe vehető! A projekt vagyonszerzési illetékmentességet élvez, hívjon, mert ez valóban egy olyan lehetőség ahol a házak a szuper ár-érték miatt, nagyon gyorsan el fognak fogyni! A beruházó az értékesítést kizárólag irodánkra bízta, keresse kedvenc értékesítőjét a hálózatunkon belül!

Építkezés kezdése: 2022 első negyedév, befejezése 2024. harmadik negyedév
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2024
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
6 - Új. ép.
Épület belső állapota:
6 - Új. ép.
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Hőszivattyú
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Nincs megadva
Gáz:
Nincs megadva
Villany:
Nincs megadva
Csatorna:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!