.
Megyer Csaba
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Mezőgazdasági 8900 Zalaegerszeg
ME099355
Eladó
Boros pince / Présház
Prémium
14 900 000 Ft
8900 Zalaegerszeg
4270 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
31 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó Zalaegerszeg nyugodt, csendes, meghitt környezetében Csács Kápolnahegyen egy jó állapotú zártkerti pinceépület!

A Kápolnahegy erdei panorámával rendelkező részén elhelyezkedő ingatlan köves úton megközelíthető Csács településrész felől. A belváros, illetve üzletek is autóval 10 perc alatt elérhetőek.

A  pihenésre illetve a gazdasági épületnek használt két szint jól elkülönül. A magasföldszinten egy nagy szoba, nappali, konyha, zuhanyzó, erkély és terasz található, míg a pinceszinten borospince, nyárikonyha és WC került kialakításra. A felső szinten az étkező-nappalin keresztül jutunk el a nagy szobához, a zuhanyzóhoz, illetve a konyhához. Az erkélyről panorámás kilátás nyílik a környező erdőkre. Az épület azonnali használatra is alkalmas, de tetszés szerint felújítható, alakítható illetve a területnagyság további bővítésére is jelentős lehetőséget biztosít .
A fűtés fatüzeléssel kis kályhával illetve sparhelt segítségével biztosított. A zuhanyzó illetve a csapok meleg víz ellátása kis méretű kazán segítségével lett megoldva.. Az ingatlanba az áram és a víz mellett az ipari áram is be van vezetve, csatorna és gáz a térségben jelenleg nem elérhető. Vízgyűjtő ciszterna és melléképületek is találhatóak a területen.

A terület összesen 4270 m2, amelyen ugyan jelentős kiterjedésű kordonos szőlőültetvény, illetve több gyümölcsfa ia található, azonban a művelésből kivett a terület így kifüggesztésre nem kötelezett..

Lakóhelyként és nyaralóként egyaránt remek lehetőség, kertészkedni, gazdálkodni vágyóknak is ajánlott.

További információkért, megtekintéshez keressen bizalommal! Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.
Mutass többet
Általános adatok
Felépítmény állapota:
4- Jó
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Nincs
Villany:
Ingatlanban
Felépítmény mérete:
Csatorna:
Nincs
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!