.
Hortobágyi Zsuzsanna
Örökös tag franchise partner
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Mezőgazdasági 2378 Pusztavacs , Erdő közepén
210 000 000 Ft
2378 Pusztavacs , Erdő közepén
92097 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
3 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Pusztavacs külterületén eladó egy közel 10 hektáros erdő, melynek közepén található egy kialakult vendégkörrel rendelkező, 11 éve vendéglátóhelyként működő tanya. Az  ingatlan agrár turisztikai szempontból kiemelt területen fekszik. A vendéglátóhely 150 fő befogadására alkalmas. Az ingatlan saját elektromos trafóval rendelkezik. A rendelkezésre álló kapacitás 3x63 amper. A tanya víz ellátását fúrt kút biztosítja. A szennyvíz elvezetés zárt szennyvíz tározóba történik. Az udvaron található a 230 m2 alapterületű vendéglátó épület, melyben helyt kapott egy női, egy férfi valamint egy akadálymentesített wc-t és zuhanyzókat  tartalmazó vizes blokk is. A beépített tetőtér külső feljárón keresztül közelíthető meg. A tetőtéri hálóteremhez egy zuhanyzó és wc tartozik. A 24m2-es ácsolt szerkezetű színpadról tökéletes kilátás nyílik a közel 300 m2 víz területű víz-tisztító rendszerrel ellátott fürdő tóra.
A vendégek kényelmét szolgálja a 90 m2 területű szaletni, melynek hangulatát emeli a tűzhellyel egybeépített búbos kemence. A 120 m2-es teraszon keresztül jutunk a főépületbe ahol előszobát, két szobát, fürdő+wc, konyhát, tárolót illetve egy boros pincét találunk. Az épület melegéről Dán rendszerű korona kályha és elektromos padlófűtés gondoskodik. A műhelynek, garázsnak is egyaránt használható épület mellett helyezkedik el egy 70 m2-es színpad. A terület fenntartásához szükséges gépek a vételár részét képezik.

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal akár hétvégén is.
Mutass többet
Általános adatok
Felépítmény állapota:
4- Jó
Víz:
Nincs
Gáz:
Nincs
Villany:
Telken belül
Felépítmény mérete:
Csatorna:
Nincs
Energia besorolás:
Nincs megadva
Értéknövelő tulajdonságok
Riasztó
Kamerák
Összkomfortos
Kandalló
Légkondícionáló
Napelem/napkollektor
Vendégparkoló
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!