.
Borsos Noémi
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5800 Mezőkovácsháza , 5800 Mezőkovácsháza, külterület
M272834
Eladó
Családi ház
Prémium
70 902 000 Ft
5800 Mezőkovácsháza , 5800 Mezőkovácsháza, külterület
2 szoba
80 m²
16000 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
3 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Békés vármegye,Mezőkovácsháza mellett Eladó , 67-es major területén lévő felújított,kibővített tanya,a hozzá tartozó földterülettel, amely Mezőkovácsháza város központjától számítva nagyjából 8 kilométer távolságra található. Megközelítés Mezőkovácsháza felől kövesúton, Mezőhegyes felől földúton lehetséges. Jellegét tekintve mezőgazdasági terület, ahol tanyák helyezkednek el,nem messze a Mezőhegyeshez tartozó víztározótól,amely fejlesztés alatt van. A kivezető műutat nemrég újították,ahogyan a környék is fejlesztés alatt van.
Ajánlatunkban nyolc egymás mellett lévő területet kínálunk eladásra, csak egyben megvásárolhatóak, összesen az 1,6ha, nagy része kivett beépítetlen terület(0,2ha kifüggesztéses). Az első két telken található egy szépen felújított tanya ,amely a régmúlt hangulatát idézi a mai komfortos környezetében. A közel 180nm.-es tanya új víz,-villany hálózattal lett ellátva és 130nm.-el lett bővítve. A vízről két fúrt kút gondoskodik, hidrofor segítségével, valamint ipari áram is bekötésre került. A téli meleget vízteres kandalló állítja elő ,radiátorok segítségével.
Nem lakott,azonnal igénybe vehető,hasznosítható. A hátsó ,betonozott udvaron,hatalmas szín alapjait rakták le,melyet a végében egy 120nm.-es istálló zár. A hátsó épületek és udvar, oldalt külön gazdasági bejárón át is megközelíthető.Mellette lévő területen szintén egy tanya található, mely még felújításra vár.
A termények tárolására kiválóan alkalmas , sorban az utolsó telken helyezkedik el, egy két szintes,stabil lábakon álló magtár, A 120nm szintenként, belülről betonozott, téglából, boltívesen van kirakva. Az épületek a telkek végében lévő töltött útról megközelíthetőek.
A tanya, hőszigetelt ablakokkal,komfortos otthona lehet a lakni vagy gazdálkodni,esetleg pihenni vágyó családoknak, de idegenforgalmi szempontból is hasznosíthatóak. Hatalmas közösségi terével,külön kialakított ,burkolt tárolóival, nyugodt,kellemes környezetével, több féle hasznosítása is lehetséges.
Aki gazdálkodni szeretne,a közvetlen környező földterületekből is vásárolni lehet(6,2ha)igény és megegyezés szerint, a szántók külön nem eladóak.
Amennyiben érdeklődését felkeltettem ,keressen bizalommal,előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Az adásvétel,kifüggesztés folyamatához, jogi segítséget biztosítunk,kérje díjmentes tájékoztatónkat!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1950
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
Nincs megadva
Fényviszonyok:
Nézet:
Udvar
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Egyéb
Energetikai besorolás:
EE
Víz:
Nincs
Gáz:
Nincs
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Nincs
Értéknövelő tulajdonságok
Összkomfortos
Bútorozott
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!