.
Kengyeli Diána
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 8200 Veszprém
LK063065
Eladó
Lakás
Prémium
32 990 000 Ft
8200 Veszprém
2 szoba
54 m²
Panel
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
12 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás

Eladó 54 nm-es, kétszobás panel lakás, Veszprémben. Ez a napfényes ingatlan nem csak a könnyen kezelhető távfűtéssel büszkélkedik, hanem új nyílászárókkal is rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a helyiségek kellemes klímájához minden évszakban. A lakás mérete ideális választás lehet pároknak vagy kisebb családoknak, akik a modern kényelem mellett nem szeretnének lemondani a gyönyörű panorámáról sem.

Ráadásul Veszprém egyre növekvő gazdasági jelentőséggel is rendelkezik, így befektetési pontként is vonzó lehet azok számára, akik hosszútávon gondolkodnak. A csodálatos városi panoráma, a kiváló közlekedés, és az állandóan fejlődő infrastruktúra mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a lakás a tökéletes választás legyen bárki számára, aki Veszprémben keres otthont vagy befektetési lehetőséget.Az ingatlan nem csak a komfortos otthoni élet kínálata miatt különleges, de helyzete miatt is. Veszprém dinamikus városa a Balaton közelsége miatt kiváló turisztikai célpont, valamint a helyi egyetemeknek köszönhetően pezsgő kulturális és akadémiai élettel büszkélkedik. Ezért ez az ingatlan kiváló befektetés is lehet, akár saját használatra, akár kiadásra gondolunk.A szobák elrendezése és a napfényes jelleg teszik ezt az otthont különösen vonzóvá, ahol a reggeli kávét a nappaliból vagy akár a konyhából élvezheti, miközben a város vagy a távoli hegyek látványában gyönyörködik. A lakás állapota lehetővé teszi, hogy az új tulajdonosok azonnal beköltözzenek, anélkül, hogy jelentős felújításokba kellene fogniuk.Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
3 - Lakható
Építés éve:
1978
Emelet:
9
Emeletek száma:
10
Lift:
Hívó
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Napfényes
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Nincs
Nézet:
Panoráma
Tájolás:
NY
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Értéknövelő tulajdonságok
Panorámás kilátás
Összkomfortos
Nyitható/buktatható ablakok
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!