.
Mézes István
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Irodaépület 3974 Ricse , 3974 Ricse, Kossuth Lajos utca 35.
IH024730
Eladó
Irodaépület
22 660 000 Ft
3974 Ricse , 3974 Ricse, Kossuth Lajos utca 35.
226 m²
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó Ricse központi részén egy nagy alapterületű ingatlan, amely ideális lehet vállalkozások, irodák vagy akár lakás céljára is. Az ingatlan 1980-ban épült, beton sávalapra, tégla falazattal, fa födémmel és fa tetőszerkezettel. A homlokzat nemesvakolattal burkolt, a nyílászárók műanyag szerkezetűek, hőszigetelt üvegezéssel.

A telek mérete 361 m2, míg az ingatlan nettó alapterülete 296,38 m2, redukált alapterülete 226,59 m2. A fűtést központi gáz+szilárd tüzelésű kazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal. Az ingatlan melegvíz ellátása fali átfolyós vízmelegítővel történik.

Az épület földszinti részében irodák, konyha, ügyféltér és mosdók találhatók, míg a szuterén részben egy 41 m2-es tárgyalóterem helyezkedik el. A telken további egy gk. tároló és fedett közlekedő található.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a település központi részén található, közelében posta, patika, polgármesteri hivatal és kereskedelmi egységek. Ha érdeklődik az ingatlan iránt, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Az ár Nettó ár! 
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
Nincs megadva
Építés éve:
1980
Emeletek száma:
0
Lift:
Nincs megadva
Parkolás:
Nincs
Fűtés:
Gáz kazán
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!