.
Jancsurák Tünde
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 9153 Öttevény , Földváry kastély közelében
HZ098540
Eladó
Családi ház
69 500 000 Ft
9153 Öttevény , Földváry kastély közelében
4 szoba
95 m²
500 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás

Eladó Öttevényen egy vadonatúj, 2024-ben épült, tégla építésű, modern és energiatakarékos 95 nm-es családi ház, melynek alapterülete tökéletesen illeszkedik a mai kor igényeihez. 500 nm-es telekkel. A hőszivattyúval felszerelt fűtési rendszer biztosítja az otthon melegét a téli hónapokban, miközben kedvezően hat a rezsiköltségekre az év minden szakában.


Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy új, fenntartható és energiatakarékos otthont keresnek egy nyugodt és barátságos környéken. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy otthona legyen ebben a modern és gondosan megtervezett házban!A hőszivattyús fűtési rendszer mellett az ingatlan számos egyéb korszerűsítéssel is rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az életminőség javításához és az energiatakarékossághoz. A tágas nappali, a modern konyha és a kényelmes hálószobák mind-mind otthonosságot és nyugalmat sugároznak.Az ingatlan tágas és világos terekkel büszkélkedhet, melyek tökéletes teret adnak a családi összejöveteleknek és a mindennapos kényelemnek. A magas minőségű anyagok és a modern tervezési elvek alkalmazása miatt az otthon nem csak stílusos, de hosszú távon is fenntartható és környezetbarát.

Az ingatlan jelenleg emelt szintű szerkezetkész állapotban van befejezését akár magán úton is véghez viheti az új tulajdonos, vagy az épittetővel is befejeztetheti. Részletekről érdeklődjön a megadott elérhetőségeken!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2024
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
6 - Új. ép.
Épület belső állapota:
6 - Új. ép.
Fényviszonyok:
Nézet:
Utca
Fűtés:
Hőszivattyú,Hőszivattyú
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Összkomfortos
Nyitható/buktatható ablakok
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!