.
Stóka Andrea
Örökös tag értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8132 Lepsény , Belső felújításon átesett, vállalkozásra is alkalmas, 2 szobás családi ház eladó
HZ098066
Eladó
Családi ház
Prémium
24 900 000 Ft
8132 Lepsény , Belső felújításon átesett, vállalkozásra is alkalmas, 2 szobás családi ház eladó
2 szoba
60 m²
4585 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
20 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Lepsényben, a Balatontól 10 perces autóútra kínáljuk megvételre a fotók szerinti állapotban lévő 2 szobás, 60 m2-es családi házat.
A ház az elmúlt években jelentős belső felújításon esett át, amely magába foglalta az elektromos vezetékek cseréjét, vízhálózat felújítását és a gázvezetékek cseréjét is. A nyílászárókat is dupla üvegezésű, hőszigetelt műanyagra cserélték, szúnyoghálóval és műanyag redőnnyel ellátva. A ház jó hőmérsékletet tart télen-nyáron. Jelenleg gázkazán szolgáltatja a meleget, radiátoros hőleadással. Alternatív fűtésként a hálószobában egy fatüzeléses kandalló is használható.

A lakóház besorolású ingatlanban egy tágas nappali-étkező közvetlen konyhakapcsolattal, egy hálószoba, fürdő-wc, kamra, előszoba került kialakításra. A délkeleti tájolású fedett teraszról történik az előszobán keresztül a bejárás a házba, de a hálószobából is ki lehet jutni a teraszra, amely kellemesen tágas, kerti bútorzattal is berendezhető.
A lakóház végében található a két helyiséggel rendelkező tároló, valamint egy fedett gépkocsibeálló. Állattartásra alkalmas kis melléképület is van, amely felújítást igényel, vagy szükség szerint bontható. A kert 4585 m2, amely gazdálkodásra alkalmas, az udvari rész kerítéssel le van választva.

A ház a belső felújítás után apróbb befejezési munkálatokat igényel, külső falazata festéssel még csinosabbá tehető. A tető cserép héjalású, jó állapotban van. Az épület  száraz, de vegyes falazatú, vályogtégla és tégla építésű. 

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban, rugalmasan megtekinthető. Kérdés, időpont egyeztetés miatt várom jelentkezését!

 
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Utca
Fűtés:
Gáz kazán,Kályha
Szerkezet:
Vegyes falazat
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!