.
Magasi Tünde
Örökös tag értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8992 Bagod
HZ095241
Eladó
Családi ház
24 500 000 Ft
8992 Bagod
4 szoba
153 m²
1028 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
10 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Zalaegerszegtől 10km távolságra Bagodban eladó egy egyszintes, 153nm-es felújítandó családi ház.

Az ingatlan 1028nm-es sík, körbekerített telken található. Az eredeti lakóház az 1920-as években épült fsz+melléképület kialakítással. Az ingatlant többször bővítették, átalakították. A két bejárattal rendelkező házat alapvetően a tágas terek jellemzik, ahol helyet kapott 3 hatalmas méretű szoba, konyha, fürdőszoba wc-vel, kamra, tároló, előszoba és közlekedő. Ráadásként egy külső, az udvarról nyíló bejárattal, közel 30nm-es helyiség is az ingatlan részét képezi. Az udvarban ásott kút található.

A lakóház vízszintes teherhordó szerkezete fa, stukatoros födém. A tető fa szerkezetű összetett kontyolt nyeregtető, kerámia cserép héjalással. Az épület kívülről kőporos homlokzati vakolattal és színezett, vakolt lábazattal ellátott. A szobákban a padló parkettával és hajópadlóval, a többi helyiség PVC-vel, szőnyegpadlóval borított. A falak felülete festett, vizes helyiségekben csempézett. Az ingatlanban fa, kétrétegű ablakok és fa szerkezetű belső ajtók találhatók. Az ingatlan összközműves, komfortos, a lakhatási igények kielégítésére alkalmas. A felújításra szoruló lakóház fűtése gázkonvektorokkal és cserépkályhákkal, melegvíz ellátása villanybojler segítségével biztosított. Legutolsó felújítása 1983-ban történt.

Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.

További kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1920
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nézet:
Udvar
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!