.
Zovits Tamás
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2800 Tatabánya
HZ092608
Eladó
Családi ház
Prémium
25 000 000 Ft
2800 Tatabánya
2 szoba
64 m²
421 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
43 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Tatabánya Bánhidán, kedvelt lakó övezetben eladó egy kis udvarral rendelkező, lakhatóvá tehető, kétszobás ház. A bekerített, 421 m2-es telken egy hagyományos, 1921-ben vályogból épült 64 m2-es ház és az udvarban több tároló épült. A ház bővítése során fürdőt alakítottak ki a padlásfeljárónál, sajnos a WC az udvaron van. A fűtése egyedi kályhával és hőtárolós villanykályhákkal megoldott. Szobái tágasak, ablakai régiek, az utcafronton redőnnyel is felszerelve. A fürdőszoba káddal és villanybojlerrel jelenleg is használható állapotban van. A ház bővíthető és a tetőtér is beépíthető.
A ház előtt, az utcán lehet gépkocsival megállni, de az utcafronton a ház mellett van hely gépkocsibejáró kialakítására is, hogy be lehessen állni az udvarra. A keskeny téglalap alakú udvaron egy egy boltíves, jó állapotú pince is van. A városi gáz nincsen bekötve, de elérhető. vezeték az utcán elérhető. Más minden közmű használható állapotban van, a villanyellátás 3 fázissal és csúcskizárásos mérővel is rendelkezik.
Eladóinknak segítünk a reális ár kialakításában, és elkészítjük az energiatanúsítást is.
VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES! Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége? DÍJMENTES Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára! CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához. Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! Hívjon!  
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1922
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
2 - Felújítandó
Épület belső állapota:
2 - Felújítandó
Fényviszonyok:
Közepes
Nézet:
Utca
Fűtés:
Elektromos,Elektromos
Szerkezet:
Vegyes falazat
Energetikai besorolás:
H
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Utcában
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Félkomfortos
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!