.
Kiss Tamás
Csoportvezető
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2339 Majosháza , Központi részén
HZ091420
Eladó
Családi ház
45 000 000 Ft
2339 Majosháza , Központi részén
4 szoba
110 m²
700 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Majosháza központi részén eladásra kínálok egy 110 m2 alapterületű házat, amely egy 700 m2-es körbekerített telken helyezkedik el.

Az ingatlan 1962-ben vegyes falazattal épült. Található benne négy szoba, étkező, főző helyiség, fürdő WC-vel és egy kamra. Az udvarban található több melléképület, amelyek alkalmasak lakhatásra, állattartásra, tárolásra, vagy akár egy műhely kialakítására, mivel a telek ipari árammal van ellátva. A ház megfelelő hőmérsékletéről gáz kazán, a meleg vízről villanybojler gondoskodik. A vezetékes vízen kívül minden bevezetésre került, a vízellátást jelenleg fúrt kút biztosítja. A fedett teraszról nyílik egy ajtó a pincében, ahol a kazán található.  A gáz kazán, valamint a külső nyílászárók 2012-ben, a tető pedig 2005-ben lett cserélve. Parkolási lehetőség az udvarban, vagy a két férőhelyes garázsban lehetséges.

Az ingatlan kedvező elhelyezkedése miatt pár percen belül eljuthatunk a környék élelmiszer boltjaihoz, oktatási intézményeihez, vagy sportolási lehetőségeihez. Kiváló lehetőség családoknak, önellátó életmódra vágyóknak.

Ha nyugalmas, mégis jó elhelyezkedésű otthonra vágyik és ez az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1962
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nézet:
Udvar
Fűtés:
Gáz kazán
Szerkezet:
Vegyes falazat
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Utcában
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!