.
Kindián Gábor
Briliáns fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Kiadó Ház 1124 Budapest 12. kerület
HZ090472
Kiadó
Családi ház
846 890 Ft
1124 Budapest 12. kerület
4 szoba
210 m²
550 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
3 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
 XII. Orbánhegyen a Thomán István utcában,150 nm-s családi ház , 68 nm-s garázzsal , 62 nm-s különálló helyiséggel kiadó.
A ház lakóingatlannak, cégközpontnak is tökéletes. Az utcáról elektromos kapun juthatunk be a három állásos garzsba, ahol külön tárolók is találhatóak. Innen fedett lépcsőn közelíthetjük meg a külön helyiséget, melyben tároló és wc található. Tovább haladva a lépcsőn érjük el a ház bejáratát.Ezen a szinten kertrész, nappali, étkezős konyha, kamra háztartási helyiség és wc van.Gyönyörű belső lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol nappali, 2 háló, kádas fürdőszoba wc-vel,és egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel várja bérlőit. Innen pár lépcső vezet le a hátsó kertbe. Az ingatlan bútorozott, gépesített, tv,mosógép, mosogatógéppel ellátott, gyorsan birtokba vehető.

XII. In Orbánhegy, on Thomán István Street, a 150 sqm family house with a 68 sqm garage and a 62 sqm separate room for rent.
The house is also perfect for a residential property or business center. From the street, you can enter the garage with three stalls, where there are also separate storage rooms, through an electric gate. From here we can approach the separate room with a storage room and a toilet via a covered staircase. Continuing up the stairs, we reach the entrance of the house. On this level there is a garden area, a living room, a kitchen with a dining room, a pantry, a utility room and a toilet. We go up a beautiful internal staircase to the first floor, where there is a living room, 2 bedrooms, a bathroom with a tub and a toilet, and a shower room. bathroom with toilet awaits its tenants. From here, a few steps lead down to the back garden. The property is furnished, mechanized, equipped with a TV, washing machine, dishwasher, and can be taken into possession quickly.

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1990
Belső szintek száma:
4
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Riasztó
Irodának kialakítva
Kertkapcsolat
Duplakomfortos
Légkondícionáló
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!