.
Gradwohl Angéla
Platina fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 7695 Mecseknádasd
HZ081685
Eladó
Családi ház
Tárgyalás alatt
33 512 100 Ft
7695 Mecseknádasd
3 szoba
102 m²
515 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
6 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Ha van olyan az otthonok között, hogy TÖKÉLETESEN MEGÓVOTT OLDTIMER, akkor ez a sváb parasztház az! Minden elemében eredeti, beleértve a belső berendezéseket, tárgyakat, hangulatot, ráadásul panorámával a Szent István által építtetett kápolnára, ami este kivilágításban pompázik. Igen, Mecseknádasdon vagyunk, egy félre eső csendes utcában...

ÉS MOST MINDEN BERENDEZÉSÉVEL ELADÓ!

S hogy szerkezetileg elég jó állapotban maradt-e meg ez a kivételes kisugárzású ház?  A válasz, hogy jó állapotban van, a falai szárazak, s az egyetlen statikai hiba kijavításra került már több mint 20 éve, és azóta további mozgást nem észlelt a jelenlegi gazda. 

Ha Önnek, kedves olvasó fontos az érzés, hogy a kiskapun belépve megérinthesse a múlt, jó helyen jár! Ha érzi magában az elkötelezettséget, hogy megolajozza a 100 éves működő zárat, levegye a falról a réz kuglófsütőt melyben nagyanyák sütöttek, szívesen játszik a gondolattal, hogy végre egy fatüzelésű kályhán főzze meg az ebédet, s ne a villanytűzhelyen, sőt  mi több, érzi az örömöt, amikor újra festette az eredeti zsalugátereket, nézze meg ezt a házat!

Ennek a hagyományos felépítésű sváb családi otthonnak különlegessége, hogy a tetőtér egy része már beépítésre került, így két nagy szobájával, nappalijával, az ebédlővel egy légtérben lévő konyhájával, és a központi helyen lévő fürdőjével tökéletes komfortot nyújt 1-2 gyermekes családoknak, fiatal pároknak, idősebbeknek egyaránt.

A tetőszerkezet ép, a héjalás még 10 évet biztosan kibír, a födémszerkezet stabil, a padlóburkolatok szépek, a hagyományoknak megfelelőek, így akár azonnal beköltözhető ez a ház, ahol egy junkers központi fűtés, valamint egy kandalló gondoskodik a melegről. 

Ez egy igazán ritka kincs, ha hagyományos sváb paraszházat keres eredeti, megőrzött állapotában! Jöjjön, nézzük meg, és bele fog szeretni!

Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata. Álmodjuk meg közösen! Legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1930
Belső szintek száma:
2
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Vegyes falazat
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Panorámás kilátás
Összkomfortos
Kandalló
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!