.
Ilucán Tünde
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5000 Szolnok , Belvárosi ÚJÉPITÉS IKERHÁZ Eladó!
76 900 000 Ft
5000 Szolnok , Belvárosi ÚJÉPITÉS IKERHÁZ Eladó!
4 szoba
100 m²
360 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
4 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
CSOK PLUSZRA!!!! Ez egy fantasztikus lehetőség egy új, modern lakás megszerzésére Szolnok szívében, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei régióban. Az ingatlan újonnan épülő, 100 négyzetméteres, tégla szerkezetű lakás, amely 76 900 000 forintért vásárolható meg, vagyis négyzetméterenként 769 000 forintnak felel meg. Az ingatlan átadása 2024-ben várható, így az első lakója lehet ennek a napfényes otthonnak.
Az ár kulcsra készen értendő!   Szobákba parketta, konyhában és nappaliba hideg burkolttok.  Műanyag  nyílászárók!  Kocsibeálló az udvarban!! 

A lakás kiváló hőszigeteléssel és műanyag nyílászárókkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a kényelmes és energiatakarékos életvitelhez. A hőszivattyús fűtésrendszer környezetbarát és gazdaságos megoldást kínál a hidegebb hónapokban, így Ön és családja mindig kellemes hőmérsékletben élhet.


A lakás utcára néző ablakain keresztül a város pezsgő életét figyelheti meg, miközben otthona a nyugalom szigetévé válik. Szolnok városa számos lehetőséget kínál az ott lakóknak, kiváló infrastruktúrával, könnyű hozzáféréssel a közlekedési hálózatokhoz, vásárlási lehetőségekhez és kulturális eseményekhez. A Tisza folyó közelsége pedig kellemes kikapcsolódást nyújt a természet kedvelőinek.


Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, és tegyen szert egy új, modern otthonra Szolnok dinamikusan fejlődő részén. Ez egy befektetés, ami nemcsak otthonként, de értékálló befektetésként is szolgálhat az Ön és családja számára. Várjuk érdeklődését!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2024
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
6 - Új. ép.
Épület belső állapota:
6 - Új. ép.
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Utca
Fűtés:
Hőszivattyú
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!