.
Lukács Tibor Géza
Platina fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
HZ073103
Eladó
Családi ház
Prémium
199 900 000 Ft
2071 Páty
6 szoba
266 m²
717 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
PÁTY KERTvárosrészben, a Zsámbéki- kanyar Lakóparkban kínálunk megvételre egy elegáns, praktikus, minőségi anyagok és magas technikai berendezések felhasználásával megépített bruttó 292 nm-es, parkosított kertben elhelyezkedő családi otthont. A jelenlegi tulajdonosok igyekeztek úgy kialakítani az ingatlant, hogy az hosszútávon fenntartható legyen alacsony rezsi költségekkel, ugyanakkor a családi élettér és nyugalom esztétikai öröme is biztosított legyen.

A 2004-ben befejezett ingatlan külső falait Porotherm 44 N+F, még a belső teherhordó falait Porotherm 30-as blokkokból, a válaszfalakat Porotherm 10-es válaszfallapokból építették. A Tartó Pillérek 25 CM vb.+12-es nagy szilárdságú kisméretű égetett tömör téglából készültek, ami a kerítés anyagát is képezi + kovácsoltvas rácsokkal és távvezérelt elektromos kapuval van ellátva.

A kétütemben megépített épület földszintje 128 nm + 46 nm-es részben fedett terasz, motoros napernyővel, kertkapcsolattal.  A földszinten  előszoba, egyterű étkező-nappali, konyha, kamra, egy szoba, különálló wc mosdóval, fürdőszoba, gépkocsitároló és kerti szerszámtároló kapott helyet.
A felső szint bruttó 138 nm-es, ide egy monolit, kényelmes lépcsőn jutunk fel egy tágas előtérbe, innen nyílik egy hálószoba és a nappali egy 15 nm-es terasszal. A nappaliból nyílik a fürdő pezsgőfürdős káddal, elszeparált intim wc-vel. Itt kapott helyet egy több személyes Finn szauna. A nappaliból nyílik még két tágas hálószoba is. Az emeleten egy külön dolgozószoba is van. Kétgenerációs megoldás esetén ez konyhának kialakítható ( a víz, a csatorna és az elektromos kiállások elfedve megvannak). Dupla födémszigeteléssel + hőszigetelő vakolattal látták el az egész házat.

A bel- és kültéri nyílászárók borovi fenyőből készültek a garázskapu szekcionált, automata mozgatással. A hidegburkolatok is prémium minőségűek.
A parkosított kertben, a  fúrt kútról Pedrollo szívattyúval működő, wifi vezérléssel ellátott automata öntözőrendszer gondoskodik, a választékosan beültetett különleges növények és a pázsit szépségének a megőrzéséről.  A kertben fából épített gyermek- babaház, és kutyakennel is megtalálható.
A műszaki berendezések is minden igényt kielégítenek. A fűtést egy Viessmann típusú gáz falikazán + a fűtési rendszerbe bekötött 22kW-os Edilkamin típusú kandalló biztosítja, valamint 5 darab Daikin típusú inverteres klímaberendezés is beépítésre került. Az elektromos ellátást 3 fázis (380V) biztosítja 10 kW-os napelemrendszerrel.

A ház biztonságáról távfelügyelettel ellátott riasztórendszer gondoskodik. A házba az internet és a TV szolgáltatás a TELEKOM  üvegszálas optikai rendszerén érkezik.

Összefoglalva: A kiváló lokációval rendelkező otthon (Budapest 25 km)  alacsony fűtési költsége a fatüzelésű kandallónak köszönhető, amely összeköttetésben áll a radiátoros fűtési rendszerrel. A következő fűtési szezonra elegendő, 4m3 akácfa a téli tüzelésre előkészítésre került. Továbbá az inverteres klímaberendezések is használhatók fűtésre, amelyeknek a fedezetét a 10kW-os napelemrendszer biztosítja. A ház kiváló szigeteléséről a hőszigetelt vakolattal ellátott  44-es téglafal és a kőzetgyapotos dupla födémszigetelés gondoskodik. A 39 méter mély, fúrt kút maradéktalanul kiszolgálja az öntözéshez szükséges, a parkosított kert által igényelt vízmennyiséget.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal akár késő este, vagy hétvégén is.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2004
Belső szintek száma:
2
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Gáz kazán,Napelem
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Értéknövelő tulajdonságok
Riasztó
Biztonsági ajtó
Kertkapcsolat
Öntözőrendszer
Duplakomfortos
Luxus
Szauna
Kandalló
Kettős elektromos energia betáplálás
Légkondícionáló
Műholdas vagy kábel TV-hez való csatlakozás
Nyitható/buktatható ablakok
Optikai kábel csatlakozási lehetőség
Napelem/napkollektor
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!