.
Gradwohl Angéla
Platina fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 7695 Ófalu
HZ070765
Eladó
Családi ház
Prémium
100 000 000 Ft
7695 Ófalu
6 szoba
176 m²
310 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
9 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Munka után hazafelé, az autó visszapillantójában a lenyugvó nap sugarait látod, melegség és nyugalom járja át lelkedet. Vár az otthonod, a családod, a szeretet szigete. Büszkeséggel mondhatod, hogy a mecseki dombok közé, kis ékszerfaludba, Ófaluba tartasz, ahol az emberek ismerősként üdvözölnek, nyugalom s csend vár. A kapuban vár hűséges házőrződ, és örömmel mész be a 3 szintes tökéletes otthonodba, ahol már sül a vacsora. Kinézel az ablakon, s gyönyörködsz a közeli dombok látványában, rajta a legelő állatokkal.

Ha ez a falusi idill vonzó önnek, mindenképp olvasson tovább!

Tökéletes szerkezeti és esztétikai állapotú, három szintes, kölön lakrésszel rendelkező családi otthonra talált, mely 2001-ben az akkori kor építészeti megoldásainak magas színvonalán készült el. Ennek megfelelően porotherm 38-as falazat, külső hőszigetelés, műanyag nyílászárók, Bramac tetőfedés, Porotherm födémszerkezet, tágas terek, galéria, és napfényes fekvés jellemzi ezt az épületet, sok-sok ablakkal. A fűtést gáz cirkó biztosítja, de megtalálható a központi helyen épített kémény is mely alkalmas egy kandalló kilakításához. Az utcai szinten hatalmas amerikai konyha nappalit találunk a garázzsal és mosdóval együtt, s innen kényelmes lépcső vezet az emeleti 3 szoba fürdő, gardrób, olvasósarok együtteshez. A ház alsó részében külön bejáratú egy szoba-amerikai nappali-konyha fürdőszoba lakrészt találunk, ami akár albérletnek, akár fiatalok, illetve idősek külön  lakhatására is kiválóan alkalmas.

A házhoz külön külső fedett dupla autóbeálló, s pihenő terasz tartozik, a bejáratot pedig egy mesterséges kis tavacska teszi hangulatossá.

He felkeltette érdeklődését ez a ritka, nem mindennapos lehetőség, nézzük meg közösen! Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata. Álmodjuk meg közösen! Legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2001
Belső szintek száma:
3
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Udvar
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Riasztó
Kamerák
Galéria
Kétgenerációs
Kertkapcsolat
Panorámás kilátás
Duplakomfortos
Légkondícionáló
Műholdas vagy kábel TV-hez való csatlakozás
Optikai kábel csatlakozási lehetőség
Kerékpár és motor parkoló
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!