.
Nyéki Boglárka
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2600 Vác , Vác DOM térnél
HZ070226
Eladó
Sorház
Prémium
65 900 000 Ft
2600 Vác , Vác DOM térnél
4 szoba
130 m²
40 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
37 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Vác belvárosában lakást venni 30 millió forint környékén? És ebből helyből kettőt?
Hát ez az ingatlan pontosan ezt tudja!

A DOM tértől pár lépésre vált eladóvá egy társasházi lakás, összesen 130 m²-en, 2 teljesen különálló lakótérrel, terasszal, valamint egy hangulatos kis kertrészzel.
A lakás egy 4 lakásos 'közös udvaros' házban található, ám jelen esetben, mind használati megosztó, társasházi alapító okirat megléte biztosítja az embert, hogy ez a közös udvar mint olyan elfelejtődjön. A szóban forgó ingatlan egyébként is az udvaron belül leghátul található, így abban a kiváltságos helyzetben van, hogy a nagy teraszon kívül, egy teljesen intim, hangulatos kis kertrész is tartozik hozzá, mely csak az ingatlan felől közelíthető meg. Ennek végében kapott helyet még egy kis fészer is, ha már indokolt a kis kert gondozása.

Az eredeti (alsó szint) vegyes falazatból épült, jó állapotú. 2008-ban került sor a bővítésre, mely már teljes egészében téglából készült. Ez a tetőtér beépítését jelentette, teljesen külön lakóteret teremtve ezáltal. 2014-ben lett még szigetelve, színezve a ház kívülről, viakolorozva az ingatlanhoz tartozó viszonylag nagy terasz is, mely mindkét szint lakóinak lehetőséget ad élvezni saját kis teraszukról a napsütést, a kis kertrészről nem is beszélve.

Az ingatlan kiváló lehetőség lehet azon kedves vevőknek, akik szeretnének lakást venni, de egyben befektetni is (felső szinz bérbeadása), befektetőknek, hiszen 2 lakást ilyen áron aligha találnak a piacon ilyen központi, ám mégis csendes helyen.
Na és persze a kiváló lehetőség két generáció együtt (ám mégis külön) elérése.

Az alsó szint abszolút praktikus, hogy a fürdőszoba például zuhanyzós, előszoba, amerikai konyha étkezővel plusz egy hálószoba. Így az idősebb korosztálynak kiváló választás, míg a fiatalabbakat a felső szint vonzhat inkább, melyre egy hangulatos fa lépcsőn jutunk fel. Ezen szint klímával is fel van szerelve. Akárcsak lent, úgy odafent is megtalálható minden élettérnek alkalmas helység. Hatalmas nappali étkezővel, konyha, fürdőszoba káddal, hálószobával. 
Az alaprajzból adódóan az alsó szinten a nappalit és a lepcsőházat mindössze egy válaszfál (könnyedén bontható) választja el egymástól, így akár egy egybefüggő családi ház is könnyedén kihozható belőle.

Dunakanyar, Vác, belváros, csendes, hangulatos utca... a főtér, központ pár perc sétára, így nyilván minden bolt, iskolák, szó szerint egy karnyújtásnyira vannak. 

Na maradjon le erről a lehetőségekkel teli ingatlanról! 

Bármely kérdésével az ingatlannal kapcsolatban várom hívását, egyeztessünk időpontot megtekintésre!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1985
Belső szintek száma:
2
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nézet:
Udvar
Fűtés:
Gáz cirkó,Vegyes tüzelésű kazán
Szerkezet:
Vegyes falazat
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Összkomfortos
Légkondícionáló
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!