.
Gradwohl Angéla
Platina fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 7695 Mecseknádasd
HZ069586
Eladó
Családi ház
Prémium
83 500 000 Ft
7695 Mecseknádasd
5 szoba
230 m²
815 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
6 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Együtt a család! Ön kinéz a tágas nappali ablakán, s a játszadozó gyermekekben gyönyörködik! Ezt az érzést adja ez a fészek napfényes, tágas nappalijával, teljesen felújított korszerű konyha-ebédlőjével.

Eladó ez a családi ház a Mecsek lábánál, varázslatos környezetben. Ezt az otthont tágas terek, gyönyörű füves udvar, melléképületek és patak teszi különlegessé. Ideális választás lehet családoknak vagy azoknak, akik szeretnék élvezni a nyugalmat és a természet közelségét.

Külön érték, hogy az elmúlt évben több mint 20 millió forint gépészeti és belső építészeti beruházással teljesen új elektromos- és vízhálózatot, új korszerű kazánt, vízlágyítót kapott az ingatlan, valamint komplett belső festésen esett át, és az emeleten a burkolatok, fürdőszoba is teljesen új, ahogy a földszinten a konyha is. Néhány kisebb felújítási munka van még vissza a földszinten, melyhez az építőanyagok is rendelkezésre állnak. Összességében egy kisebb ház árát költött az ingatlanra gondos tulajdonosa.

Szinte hallom, amint megkérdezi, hogy akkor miért eladó ez a ház! A válasz egyszerű. Egy új élethelyzetben tulajdonosa küldföldre költözik.

Amennyiben azonnal költözne a Kelet Mecsek szívébe, és vágyik egy zöld övezeti, gondozott udvarral rendelkező 4 szobás amerikai konyhás tágas nappalis családi otthonra, ne keressen tovább! Ezt a házat kiváló minőség, tágas, fényes  terek, és harmónia jellemzi. A kerti tó, a nagy fedett terasz, a füstölő, a parti ház, a telek végében csörgedező patak mindegyike olyan plusz, ami ritkán található meg egyben.  Az épület szerkezetileg és műszakilag is tökéletes. Az északi fal szigetelése megoldott, ráadásul a központi fűtés akár gázzal, akár vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető, ami a mai időkben fontos előny! Jöjjön, és nézze meg! Nem fog csalódni.

Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata! Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlan ügyekben! Várom hívását!  
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1983
Belső szintek száma:
2
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Udvar
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Panorámás kilátás
Duplakomfortos
Műholdas vagy kábel TV-hez való csatlakozás
Nyitható/buktatható ablakok
Optikai kábel csatlakozási lehetőség
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!