.
Gradwohl Angéla
Platina fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 7695 Mecseknádasd
HZ068157
Eladó
Családi ház
Prémium
47 311 200 Ft
7695 Mecseknádasd
2 szoba
126 m²
1601 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
5 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Vezetékekig felújított családi házat keres Pécs és Szekszárd vonzáskörzetében? Megtalálta Mecseknádasdon, Kelet-Mecsek kapujában!

Ha egy száraz, szerkezetileg tökéletes állapotban lévő, a tetőtől a vezetékekig újjá varázsolt, olyan, jelenleg 2 szobás családi otthont keres, ahol akár külön lakrész- és további szobák kialakítására is van lehetőség minimális költségek mellett, érdemes megnéznie ezt az házat.

Az elmúlt években köszönhetően a gondos gazdának, a fűtési rendszer a gáz cirkó mellett vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető, s ezen kívül svéd panel és kandalló is szolgálhatja a meleget. A fürdőszoba, a konyha, a burkolatok teljesen újszerűek, a belső terek festése új, a nyílászárók műanyagok, a tető nagyon időtálló Bramac cseréppel fedett, ráadásul a valamikori nyári konyha műhely rész részben felújított már, s nagyon könnyen külön lakrész varázsolható. Az udvaron külön garázs és, bő vízzel rendelkező kút is található, amennyiben pedig az új tulajdonos számára fontos, hogy nagyobb területtel rendelkezzen, akkor az 1601m2-nyi porta további lehetőségeket ad.

Az ingatlan kívülről is jó állapotban van, festése szép, a vastag falaknak köszönhetően még az utólagos szigetelésre sincs szükség.

Ha csalódásmentes, jó ár-érték arányú családi fészket keres, ahova nagyon  gyorsan beköltözhet, ne habozzon, nézze meg, mert érdemes.

Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata. Álmodjuk meg közösen! Legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nézet:
Udvar
Fűtés:
Gáz cirkó,Infrapanel
Szerkezet:
Vegyes falazat
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Álmennyezet
Kertkapcsolat
Összkomfortos
Nyitható/buktatható ablakok
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!