.
Kiss Mária
Briliáns fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2760 Nagykáta , Tüzelő utca
HZ066198
Eladó
Családi ház
Prémium
30 000 000 Ft
2760 Nagykáta , Tüzelő utca
5 szoba
101 m²
604 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
12 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Nagykáta belterületén - csendes, rendezett utcában - a gyógyfürdőhöz közel eladó amerikai konyhás nappali + 4 szobás, jó állapotú csládi ház, mely akár bővíthető a tetőtér beépítéssel. Az ingaltan 5 cm-es nikecell szigeteléssel elláttt. A villanyvezetékek rézvezetékekkel lettek kiépítbe és 25 amperes villanyórával felszelelt + 10 amperes éjszakai árammal ellátott (bojler). 5 éve a fürdőszoba és a többi helyiség is új járólapot és csempét kapott, valamint a vízezetékek cseréje is megtörtént. Az otthon melegét kályha fűtés adja jelenleg, de kialakítható klíma, infra panel, kandalló vagy vegyestüzelésű kazános fűtés is. Villany, víz, csatorna bevezetésre került a házba gáz pedig az utcában található.
Az ingaltan elosztása kitűnő. A fedett teraszon keresztül egy nagy nappali szobába jutunk, melyből másik két különbejáratú hálószoba került kialakítsra, Mellettük egy  előszobán keresztül a fürdő/mosdó helyiségbe jutunk, ami mellett egy másik nappali szoba került kialakításra, mely jelenleg étkezőként funkciónál. A ház folytatásában külön bejárattal lett kialakítva az amerikai konyhás nappali is, mely akár összenyítható a főépülettel. Mellette egy 10 m2-es tárolót is találunk. VAlamint egy különálló épületet is, mely istállóként funkcionál jelenleg.
A ház nem hietelezhető, mert gazdasgái épületként van nyilvántartva a tulajdoni lapon, de lakcímre való bejelentkezés lehetésges és akár azonnal birtokba is vehető!
Minden a közelben található: gyógyfürdő, vonatállomás, orvosi rendelők, éttermek, pékség, zöldésges stb.
Volánbusszal pedig a központ pár percre található, ahol piac, iskolák (általános iskola, gimnázium), földhivatal, közjegyő, ügyvédi irodák, játszótér, óvoda, bölcsöde, LIDL, PENNY, benzinkutak, pékség stb. megtalálható
Közlekedés: vonattal Budapest Keleti pu - Szolnok útvonalon
Volánbusszal: a környező településekre egészen Ceglédig, JÁszberényig.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1990
Belső szintek száma:
2
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Kályha
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Utcában
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Komfortos
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!