.
Szabó Róbert
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2146 Mogyoród
HZ055643
Eladó
Nyaraló
Prémium
53 900 000 Ft
2146 Mogyoród
3 szoba
70 m²
683 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
7 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Mogyoród zártkerti részén a Rövid utca végén eladó egy 70nm-es 3 szintes ház nappalival és 2 szobával, fürdőszobával, konyhával, étkezővel.
Tehermentes 1/1-es tulajdonostól.  Az ingatlan örökpanorámás a budai hegyekre! A környék legmagasabb telke a legjobb egyedülálló panorámával.

A telek közművesített, telken belül van a gáz, a házba be van vezetve a villany, a vezetékes víz és a csatorna is. A ház 1987-nem épült beton szuterén alapra, amin egy kétszintes rönkfaház áll. A szuterén szinten lett kiakakítva egy nagy konyha, illetve egyétkezőhelység, ez a szint még egy nagy helyiséggel bővíthető, ami most  földdel van feltöltve. A földszinten egy nagy nappali van és a fürdőszoba, belső lépcsőn juthatunk fel a tetőtérbe, ahol két szobát alakítottak ki.
Földszinten egy nagy terasz épült, a felső szinten is van egy erkély.
A telken áll egy kerti faház, a villany ide is bevezetve, plussz mellette épített grillező, sütő.
Épített kocsibeállóval, elhúzható tolókapuval.

Az épületnek jelenleg nincs fűtése, ennek kialakítása az új tulajdonosra vár.
A telek 683 nm, van lehetőség arra, hogy egy autóval be lehessen parkolni, termő szőlő és gyümölcsfák vannak, illetve több diófa is. A telek 30%-a beépíthető igy lehetőség van akár még egy ház építésére a meglévővel együtt.

Mogyoród csodálatos természeti környezetben, a Gödöllői-dombságban, Budapesttől 18 km-re található. Könnyen megközelíthető az M3-as autópályáról, a 3-as út felől autóval és tömegközlekedéssel is. A Gödöllői HÉV-vel és autóbusszal Budapestről.
Az itt lakók általában a fővárosban dolgoznak, de a helyi cégek is sok embert foglalkoztatnak. Jelenleg is épül és terjeszkedik Európa egyik legnagyobb filmparkja.
Mogyoród nagy előnye az, hogy közel fekszik a fővároshoz, de megmaradt a falusias jellege. Remek kirándulásokat lehet tenni a Somlyó-hegyre, az ott lévő Szent László-kilátó és kápolnába, a néhány éve épült szélmalomhoz.  
Mogyoród közösségi épületei - az egészségközpontja, a bölcsődéje és a sportcsarnok - újak vagy újszerű állapotban vannak. A többi közintézményt is felújították az elmúlt években.
A központban hangulatos utcácskákban lehet sétálni. A rendezvényeket általában a Főtéren tartják, de több kisebb tér is szolgálja a közösségi életet.
A város védelem alatt álló pincesorral rendelkezik. Nyáron kikapcsolódást nyújthatnak az Aquaréna és a Hungaroring rendezvényei is.
Az ideköltözők több lakópark közül is válogathatnak, de a település központjában is lehet szép, nyugodt környezetben ingatlanokat találni, ha valaki a falusias környezetre vágyik.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1987
Belső szintek száma:
3
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Nincs
Szerkezet:
Fa
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Telken belül
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Panorámás kilátás
Félkomfortos
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!