.
Mezei József
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 7200 Dombóvár
HZ055554
Eladó
Családi ház
27 000 000 Ft
7200 Dombóvár
4 szoba
120 m²
722 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
39 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás

Dombóvár belvárosához közeli, bővített kádárkocka jellegű nagy családi ház. 
Dombóvár városa kiváló helyszín azok számára, akik a városi élet nyüzsgését keresik, ugyanakkor értékelik a természet közelségét és a nyugodt, családias környezetet. A város számos kulturális és szabadidős tevékenységet kínál, így garantáltan mindenki megtalálja a számára megfelelő szórakozási lehetőséget. Az itt élők büszkék közösségükre és a környék gazdag történelmi örökségére, valamint Gunarasban található termál gyógyvizes fürdőjére. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy ebben a dinamikusan fejlődő városban lehessen a következő boldog otthontulajdonos!
Az ingatlan közel a városközponthoz helyezkedik el. innen könnyen elérhető minden közintézmény, iskola, óvoda valamint az üzlethelységek.

Az ingatlant alapja 1965-ös évek kádárkocka típusa, amelyet a későbbi időben újra gondolva  egy hozzáépítés történt egy új lakrész amely egybenyitva nagycsaládosoknak kiválóan alkalmas. Ha külön lakrészt szeretnék arra is van lehetőség ugyanis egy külön bejáraton megoldható, így egy szoba, konyha, fürdő lakrészt kapunk.
A főbejáraton keresztül a tágas folyosóról tudjuk megközelíteni a szobákat, valamint a a konyha étkező helyiséget, valamint a fürdő és a külön mellékhelyiséget. Ez tulajdonképpen a főépület és, ehhez csatlakozik a már említett bővítés, ami akár egy  külön lakrészré alakítható.
Az ingatlanban több részleges felújítás is történt az évek során, mint például a villanyhálózat korszerűsítésé, a fürdő felújítás valamint a redőnyök cseréje.
A ház melegét egy gáz cirkó kazánnal, valamint egy klímával oldották meg. A telken egy két beállós, aknás garázs és egyéb melléképületek is találhatok.


Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1965
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nézet:
Utca
Fűtés:
Gáz kazán,Klíma
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Összkomfortos
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!