.
Buday Tímea
Örökös tag értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2040 Budaörs , Törökugrató
HZ047640
Eladó
Ikerház
Prémium
163 000 000 Ft
2040 Budaörs , Törökugrató
4 szoba
100 m²
411 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
15 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Hangulatos Ikerház fél eladó Budaörs-Törökugratón!

822 nm-es, összközműves, sík telekre épült ez az ikerház, 2012-ben. Az egyik fele vált mára eladóvá, melyhez a telek fele, 411 nm tartozik, rajta a 100 nm-es, nappali+ 3 hálós, dupla komfortos, két szintes ikerház féllel. A két házfelet kerítés választja el egymástól.

A mediterrán stílusú házat 3 oldalról a hozzá illő, ősfákkal, bokrokkal, színes növényekkel tűzdelt, buja kert öleli körül.

Az utca felől elektromos kapun keresztül hajthatunk be a közel 50 nm-es, térkővel ellátott fedett kocsibeállóra, mely kényelmes parkolást biztosít két nagyobb autó számára is, de egy fából készült, 5 nm-es kerti tároló is megbújik itt.

A ház Fszt-én lévő nappali és a konyha étkezővel, ugyan egy légtérben, de a központban lévő, emeletre vezető lépcsősor egyik-, ill. másik oldalán található. Mindkettőhöz két külön irányba tájol terasz csatlakozik, melyek igen funkcionálisak. A nappali előtt húzódó DNY-i terasz fedett, esőben is kiválóan használható tavasztól őszig, míg az ÉK-i konyhai, nyitott terasz a reggeli kávék helyszíne. A Fszt-en egy kamra és az előszobából nyíló kis zuhanykabinos fürdő/WC kapott még helyet.

A fölső szinten három, külön nyíló háló és egy kádas fürdő/WC osztozik. Teraszokból nincs hiány, itt az emeleten is épült egy kellemes nyitott erkély, melyre mindkét, utca felé néző szobából ki lehet lépni.

Ha nem lenne elég tárolási lehetőség a kerti lakban, a hálószobák fölötti padlástér is használható erre a célra.

A ház meleg vízellátásáért és a fűtésért cirkó kazán felel, radiátoros hőleadókkal, a Fszt-en a hideg burkolatok alatt, padlófűtéssel kiegészítve. A riasztó rendszer ki van építve, de nincs üzembe helyezve. A nyílászárókon szúnyogháló, illetve redőnyök működnek.

A korszerű építési módnak köszönhetően a ház rezsije kedvező, havi 50-55 E Ft-tal számolhatunk.

Az ingatlan tehermentes, rövid kiköltözési idővel költözhető.

Kedves kis ház ez egy pont jó méretű kerttel, mely még könnyen kezelhető, de kellően nagy ahhoz, hogy akár tollasozni lehessen benne és még az autóval se kelljen az utcán állni. Kellemes, nyugodt, zöldövezeti környezet, újszerű házakkal beépítve, kedves szomszédokkal, jó a levegő, nagyokat lehet kirándulni kutyussal vagy anélkül és még könnyen is megközelíthető, buszmegálló 20 m-en belül! A Kelenföldi pu. mindössze 15 perc busszal, autóval pedig az M1, M7, M0 autópályák használata kényelmes és gyors.

További információért keressen bátran, hétvégén is!

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2012
Belső szintek száma:
2
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Gáz cirkó,Padlófűtés
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Duplakomfortos
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!