.
Ambrózy Emőke
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8923 Nemesapáti
HZ042793
Eladó
Családi ház
Prémium
18 000 000 Ft
8923 Nemesapáti
3 szoba
46 m²
442 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
11 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó egy nagyon jó állapotban lévő, hagyományos falazatú ház Nemesapátiban, mindössze 18 000 000 HUF-ért!
Ez a belterületi ingatlan 442 nm-es telken helyezkedik el, a lakótér 46 nm, a kazánház, 9nm, a fedett terasz pedig 8nm-t foglal el. A ház gondoskodó tulajdonosok kezében volt, ami a kiváló állapotában is tükröződik.

A ház vert falazatú, ami természetes szigetelést biztosít télen-nyáron. Bár kicsi a mérete, rendkívül praktikus kialakítás jellemzi. A külső falak 60 cm vastagságúak, melyek a kellemes mikroklímáról gondoskodnak, belülről gipszkartonnal borítottak ahová szellőzőket építettek be, hogy a falak természetes lélegzését biztosíthassák. Az ablakok modern műanyagból készültek, redőnnyel és részben szúnyoghálóval ellátva.

Az udvarban egy kút található, ami a kis, de kezelhető kert öntözését teszi lehetővé. Emellett egy fedett autóbeálló is rendelkezésre áll. Az ingatlanban víz, villany és csatorna is megtalálható, gáz az utcában érhető el. A fűtésről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, radiátoros rendszerrel, bár érdemes megjegyezni, hogy a konyhában nincs a fűtés bevezetve.
A tetőt cseréppel fedték, ami tovább növeli az ingatlan értékét és tartósságát.

Nemesapáti: Egy békés sziget a természet lágy ölén. Ha nyugodt, vidéki életre vágyik messze a város zajától, Nemesapáti tökéletes választás. Az itt élők barátságos közössége és az elérhető közelsége a természethez igazi lelki feltöltődést kínál. A falu kiváló kiindulópont a környék bejárásához, legyen szó kirándulásokról vagy kerékpártúrákról. Emellett a helyi kulturális és közösségi események garantálják, hogy soha ne unatkozhasson. Fedezze fel Nemesapáti nyugodt, de gazdag életét ebben a varázslatos házban.

https://www.youtube.com/watch?v=3lYzlM0bhVs

Amennyiben a leírás és a képek elnyerték a tetszését, akkor ne hezitáljon sokáig, egyeztessünk időpontot és megmutatom az ingatlant!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nézet:
Utca
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Szerkezet:
Vert falazat
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Utcában
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!