.
Németh Gyöngyi
Platina fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2886 Réde
HZ038921
Eladó
Családi ház
Prémium
15 000 000 Ft
2886 Réde
2 szoba
74 m²
1073 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
8 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Réde településen kínálok megvételre, egy vegyes falazattal épült, 2 szoba, konyha, fürdőszoba és egyéb helyiségekből álló családi házat.  A jelenlegi tulajdonosok az ingatlant 1 éve kezdték el felújítani, melynek keretében új villany-, víz- és csatornahálózat, valamint új fűtésrendszer  került kiépítésre (vegyestüzelésű kazán).  Gázcsonk a telken belül található. A bejárati ajtót, valamint valamennyi burkolatot is egy éven belül cserélték, viszont a többi nyílászáró még az eredeti, azok cserére szorulnak. Tetőszerkezete jó állapotú, stukatúros, cserépfedéssel. Ennek felújítása is elkezdődött, a tetőszerkezet egy részén a léceket kicserélték, a többi tetőléc is rendelkezésre áll. Az ingatlan szerkezetileg jó állapotú, hátsó szoba fala szigetelt, falak tehermentesítve 25x25 gerendákkal.Az 1073 m2 telken található egy kb 18 m2-es műhely/kazánház, gazdálkodásra kiválóan alkalmas.

A faluban óvoda és egy 8 évfolyamos művészeti iskola is működik. Bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, ATM, buszmegálló és az iskola is 10 perc sétával elérhető.   Sok munkalehetőség van a falun belül is, de több munkásjárat közlekedik a településen át, többek közt az audis járat is. Tehát minden adott, ami a mindennapi élethez szükséges !

Réde falusi CSOK-ban érintett település.

A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Hitelcentrumunk bankfüggetlen, díjmentes ügyintézéssel várja ügyfeleit, akár egyedi kamatkedvezménnyel, a szerződés aláírásától kiutalásig!

Hívjon, mutatom!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
2 - Felújítandó
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Közepes
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Szerkezet:
Vegyes falazat
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Telken belül
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!