.
Domjánné Puskás Margit
Örökös tag franchise partner
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2100 Gödöllő , Gödöllő-Máriabesnyőn, 5000 nm-es erdővel határos telken, 350 nm-es családi ház, fedett medencével!
HZ034479
Eladó
Családi ház
325 000 000 Ft
2100 Gödöllő , Gödöllő-Máriabesnyőn, 5000 nm-es erdővel határos telken, 350 nm-es családi ház, fedett medencével!
7 szoba
393 m²
4850 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
5 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Gödöllő gyönyörű zöldövezetében, Máriabesnyő városrészen, újszerű lakóparkban, 3 szintes, több generációnak is kiválóan alkalmas, 350 nm lakóterű családi ház, fűtött, fedett medencével, jakuzzival, 4850 nm-es erdővel határol telken eladó.

A lakótérben 2 nappali 5 háló, 2 konyha-étkető, 3 fürdő, tárolók, 2 terasz, egy erkély, 173 nm-es pinceszint, különálló épületben (88 nm): 3 tároló, duplagarázs, mosókonyha, kamra, zuhanyzós fürdő kapott helyet. A fedett medencetér a jakuzzival is külön épületben található, 101 nm-en. Az egyedi tervek alapján megépített, minőségi alapanyagokkal kivitelezett családi ház 4850 nm-es, erdővel határolt intim, rendezett telken helyezkedik el.
Az ingatlan gépészetileg is minőségi felszerelést kapott, a tetőre napelemeket szereltek a fenntarthatóság biztosítására, a zöldebben a zöldben mottójára.

A környék rendezett, a lakópark kifejezetten kulturált életteret biztosít. Mivel az ingatlan környezetvédelmi területen helyezkedik el, nagyon csendes. A központ, vasútállomás, élelmiszer bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, óvoda, fitness, templom, egyetem, gimnázium pár perc autóútra található, valamint Gödöllő legmodernebb bölcsőde – óvoda - általános iskola komplexuma is elérhető szintén pár perces autóúttal.
Maga a ház, az elhelyezkedése, a belső terek kialakítása kétségkívül olyan otthont biztosít az itt lakóknak, ahol fellelhető az érintetlen természet, a csend, a nyugalom és a kiemelkedő közösségi élet is. A magamfajta Pesten rohanós embert is megállítja ott járva az emberek kedvessége, ahogy időt szánva arra, hogy egy pillanatra megálljanak, mosolyogva rám köszönnek. Ha ebben a régióban álmodik egy otthonról és hasonló nagyságrendű ingatlant keres, akkor nem tudok egy indokot sem arra, hogy ezt a házat ne nézze meg. Hívjon bármikor!

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2003
Belső szintek száma:
3
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Napelem,Házközponti
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Biztonsági ajtó
Kertkapcsolat
Duplakomfortos
Ellenáramoltatóval ellátott medence
Jakuzzi
Fix ablakok
Kandalló
Kettős elektromos energia betáplálás
Légkondícionáló
Napelem/napkollektor
Nyitható/buktatható ablakok
Optikai kábel csatlakozási lehetőség
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!