.
Szétag Tímea
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8700 Marcali , Csendes családias környék
HZ032871
Eladó
Családi ház
47 500 000 Ft
8700 Marcali , Csendes családias környék
3 szoba
110 m²
5200 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
13 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Marcalitól pár percre eladó nagyszerű családi ház.

Az ingatlan felosztása: fedett terasz kapcsolatos nappali, konyha-étkező- kamra, fürdőszoba, külön wc, és három napfényes, tágas szoba került kialakításra. A ház csendes, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes utcában található.
Az ingatlan folyamatosan karbantartott, új műanyag nyílászárok, víz és villanyhálózat cseréje megtörtént. A ház melegét fatüzelésű kazán nyújtja, radiátorok hőleadásával. Az ingatlanban gáz kivételével minden közmű megtalálható, gáz a telken belül. 
A 110 nm-es alapterületű ház, téglából épült  több melléképület, és tároló, egy  5200 nm-es gyönyörű, rendezett telken helyezkedik el, a telek végében pedig akácos található. A ház alatt kazánház, és egy nagy pince lett kialakítva.
Az ingatlan környéke nagyon népszerű minden korosztály körében, hiszen Marcali belváros közelsége mellett páratlan infrastruktúra is társul. Az ingatlantól 3 percen belül autóval megtalálható minden, amire a hétköznapi élethez szükségünk lehet, Penny, Aldi, Lidli, Spar, Posta, drogéria, bank, és üzletek sokasága, gyógy - és strandfürdő is található.
Ha jó adottságokkal rendelkező,  értékálló, csendes nyugodt környéket keres, ezt a házat feltétlenül nézze meg! Az ingatlan és a telek kihasználásában számos lehetőség rejlik!
Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal elérhetőségeim egyikén a hét bármely napján. Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1984
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Telken belül
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Összkomfortos
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!