.
Althöfner Georgina
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8060 Mór
HZ026145
Eladó
Családi ház
Prémium
69 900 000 Ft
8060 Mór
4 szoba
133 m²
983 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
13 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Mór szívében eladó ház!


Eladásra kínálok egy tehermentes 983 nm-es telken elhelyezkedő,  kb. nettó 90 nm alapterületű, tetőtér beépítéses, összesen nettó 133 nm-es bányász telepi , tégla építésű, 4 szobás házat.. Az ingatlan nagy része szigetelt, lábazata Süttői kővel van kirakva.

Fűtését korszerűsítették 5 éve. A melegről és melegvízről  kondenzációs gázkazán gondoskodik, alternatív fűtésként pedig IMMERGAS vegyes tüzelésű kazán áll rendelkezésre, lapradiátoros hőleadókkal.
A ház belső terei tágasak és világosak, ideálisak bármely család számára, aki egy nyugodt és kellemes környezetben szeretne élni. A tetőtér beépítése extra teret és lehetőségeket nyújt jövőbeli tulajdonosának.
A tágas télikertből rossz időben is csodálhatjuk az udvart. Van egy engedélyeztetett, bevizsgált 11 gyűrű mély, ásott kút, mely locsoláshoz is alkalmas. A parkosított udvarban különleges növények pl. libanoni cédrus és gyümölcsfák pl. piros vilmoskörte fa is megtalálhatók.  Az udvaron helyet kapott egy garázs, illetve néhány melléképület. 


Mór városa tökéletes választás azok számára, akik a nyugalom szigetét keresik, de nem szeretnének lemondani a városi élet előnyeiről. A település Fejér megyében található, gazdag történelemmel és kulturális élettel büszkélkedik. A környék kiváló borairól ismert, így a gasztronómia és a borbarátok számára is kihagyhatatlan. A városban kiváló az infrastruktúra, minden szükséges létesítmény könnyen elérhető.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1968
Belső szintek száma:
2
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nézet:
Utca
Fűtés:
Gáz kazán,Vegyes tüzelésű kazán
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Összkomfortos
Nyitható/buktatható ablakok
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!