.
Angerer Melinda
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 1172 Budapest 17. kerület , Rákoscsaba-Újtelep
HZ019877
Eladó
Családi ház
Prémium
65 900 000 Ft
1172 Budapest 17. kerület , Rákoscsaba-Újtelep
3 szoba
87 m²
524 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
28 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladásra kínálok a XVII. kerület kedvelt részén, Rákoscsaba-Újtelepen egy 524 nm telken lévő bruttó 87 nm-es, KÖRBEJÁRHATÓ, ÖNÁLLÓ családi házat 30 nm-es melléképülettel.

A ház
1960-as években épült, tégla falazatú. 2 évvel ezelőtt körbe szigetelték, melynek köszönhetően kellemes klíma érzékelhető a lakásban (30, illetve 15 cm-es szigetelés van a házon). Ablakai redőnnyel ellátottak, de még régi ablakok, melyek most is kitűnően működnek. A ház fűtéséért és melegvíz előállításáért gáz cirkó felelős, mely mindkét épületet ellátja. A tetőcserép szerkezet karban van tartva, beázásnak nincs nyoma.

Akár két generáció összekötözésére is alkalmas a melléképületnek köszönhetően!

Belső elosztás
A házba a teraszon át juthatunk be, ahol egy világos, tágas előtér fogad bennünket. Innen nyílik balra a nagy szoba (25nm), jobbra pedig a zuhanyzós fürdőszoba, melyben a cirkó is helyet kapott. Az előtérből juthatunk be a konyhába, melynek ablaka a hátsó kertészre néz és egy tágas, ablakos kamra is tartozik hozzá. A konyhából nyílik jelenleg a kisebb szoba (20 nm), ami szintén a hátsó kertrészre néz, ebből kifolyólag nagyon csendes.

Melléképület
2017-ben a régi épületet visszabontották és új falakat építettek téglából, mely szinten szigetelt (10 cm). Műanyag, új nyílászárókkal felszerelt. A konyha és a kádas fürdőszoba is újszerű.
Kényelmes konyha-étkezőbe lépünk be, ahonnan balra a szoba, jobbra pedig a fürdőszoba nyílik.

A kert
Az ingatlan egy szépen karbantartott telek hátsó részén helyezkedik el rengeteg zöld felülettel. A ház mögött egy felig-meddig betonozott, fedett terasz is található, zöld felületekkel, mely tökéletesen alkalmas családi összejövetelekre. Szőlő lugas és körtefa is található a rendezett kertben. Kapu beállón keresztül, akár be is állhatunk a kertbe.

Környék, Közlekedés:
A közelben található bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, játszótér és a Naplás-tó. Az utcában több busz is jár, 198, 276 E, 998, 998B, közlekedése kiváló.

Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését!

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Gáz cirkó,Cserépkályha
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Összkomfortos
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!