.
Beke Judit
Franchise partner
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 7258 Baté
HZ017312
Eladó
Családi ház
Prémium
35 000 000 Ft
7258 Baté
3 szoba
108 m²
4166 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
3 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
BATÉ faluközpontban , fő út mellett vállalkozásra is alkalmas családi ház , sok melléképülettel eladó!

4 szobás családi ház, sok melléképülettel Baté központjában eladó. A ház 103 négyzetméter alapterületű, 4233 négyzetméter területen fekszik. 
A terület kiválóan alkalmas gazdálkodásra, nagyobb területet igénylő vállalkozás  kezdésére, akár állat tartásra, vagy zöldség termesztésre.
A ház 2000-ben kívül-belül felújításra került. ( ablak csere, víz, villany vezetékek cseréje,  gázfűtés kialakítása ) Az épület nemcsak külső szigetelést, de padlás szigetelést is kapott).

A Házban 2 db egyenként 22 négyzetméteres szoba,  1db nappali,  1 db étkező, 2 db fürdőszoba található, ebből az egyikben zuhanyzó került kialakításra a másik fürdőkádas kialakítást kapott, mindegyik helységben van WC. Ezen felül van egy konyha és egy  4 négyzetméteres kamra.

Az ingatlan rendelkezik egy 13m hosszú üveges terasszal, padlásfeljárós kazánházzal, ahol a vegyes tüzelésű  kazán mellett megtalálható a vízlágyító készülék, ami a bejövő összes vizet szűri, lágyítja, megkímélve  a háztartási gépeket a vízkövesedéstől. A nyári meleg elviselését a felszerelt klíma teszi kellemesebbé.

Továbbá van nyári konyha, pince, egy filagória, ami a  nyár esti beszélgetések kedvenc  helyszíne lehet, de napközben is kiváló helyszín tud lenni pl. egy nagyobb mennyiségű zöldség- gyümölcs eltevésének előkészítéséhez.

A melléképületben két óriási tároló, akár műhely kialakításra alkalmas helyiség,  2 db 7x5 m-es garázs,  és egy 3 rekeszes 6x7 méteres tyúkól található.

A kertben finom termésű alma,meggy, szőlő, szilvafa található, és a gazdasszony kedvenc  szemet gyönyörködtető virágzó bokrai, cserjéi  ( hortenzia, gránátalma, illatos lonc, stb.) találhatók.

Az udvar lehetőséget ad kedvenc háziállatunk pl. nagyobb testű kutyus tartására is.

Baté Kaposvártól és Dombóvártól azonos távolságra ( 15 km) fekszik, Igaltól 20, a Balatontól 60 km-re található. A távolsági autóbusz  gyakorlatilag a ház előtt áll meg!

Igény esetén a berendezés marad!

Megtekintené? Hívjon még ma!

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1974
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Utca
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
GG
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Összkomfortos
Légkondícionáló
Műholdas vagy kábel TV-hez való csatlakozás
Nyitható/buktatható ablakok
Szünetmentes táp
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!