.
Hortobágyi Zsuzsanna
Örökös tag franchise partner
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2339 Majosháza
HZ016948
Eladó
Családi ház
69 900 000 Ft
2339 Majosháza
2 szoba
70 m²
320 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Majosházán eladó egy 322 nm-es körbekerített telken lévő önálló 70 nm-es HŐSZIVATTYÚS, NAPELEMES MENNYEZET ÉS PADLÓ FŰTÉSSEL, HŰTÉSSEL épülő családiház.

Az épület 30 cm -es téglafalazattal épült külső 15 cm-es hungarocell szigeteléssel. A födém fa melyre 30 cm -es kőzetgyapot szigetelés került. A tetőn antracit szürke betoncserép található. Az épület fehér színű kőporozással készül. A kerítés és a térkövezés is antracit színben kerül kiépítésre. Az otthon belső elosztása előszoba, konyha-étkező-nappali, két hálószoba, gépészet wc, fürdő-wc, terasz.

A fűtést és melegvizet hőszivattyú és napelem fogja biztosítani. A fűtés és hűtés mennyezeten és padlón keresztül történik majd. Az ingatlanban süllyesztett redőnyök és szúnyoghálók kerültek kialakításra. Az épület udvarfelöli része  led lámpás világítást kapott.

A belső burkolatok és a szaniterek kiválasztása az új Tulajdonos feladata. A hideg és melegburkolatok 8000.- Ft /nm áron. A szaniterek 300.000.- Ft-ig választhatóak. A wc-ék már beépítésre kerültek GEBERIT így ezt már nem kell beleszámítani a 300.000.- Ft-ba.

Ha megtetszett Önnek az ingatlan kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is.  A Dunapart körülbelül 5 percnyi sétatávra tálható.

VÁRHATÓ ÁTADÁS 2023.09-10 hó között.

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2023
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
6 - Új. ép.
Épület belső állapota:
6 - Új. ép.
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Hőszivattyú
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Utcában
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Riasztó
Biztonsági ajtó
Vízparthoz közel
Összkomfortos
Légkondícionáló
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!