.
Petri Csilla
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2030 Érd
H483802
Eladó
Családi ház
Prémium
64 990 000 Ft
2030 Érd
5 szoba
160 m²
916 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
16 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
TÖBB GENERÁCIÓS, STABIL, BŐVÍTHETŐ, NAPOS HÁZ, NAGY KERTTEL, ÉRD KULTÚRÁLT CSALÁDI HÁZAS ÖVEZETÉBEN - 2 BEJÁRATTAL

A TELEK

A telek 900 nm-es, teljesen sík, összközműves, lakóövezeti besorolású SAROKTELEK. Óriási előnye, hogy a két utcáról nyíló kapuk az épület 2 külön bejáratához vezetnek. Ennek köszönhetően nagyon egyszerű KÉT, TELJESEN SZEPARÁLT LAKRÉSZ, vagy VÁLLALKOZÁS + LAKRÉSZEK kialakítása. (Előzőekben fodrászüzlet + lakásként funkcionált kitűnően.) Mivel az épület szabadon álló, minden oldalról távol esik a szomszédságtól.

AZ ÉPÜLET

A ház 1984-ben épült, az akkori korszerű technológiával és stílusban. Jelenleg is MASSZÍVAN, stabilan áll. Nagyrészt alápincézett. A födémek vasbetonból készültek, a téglából épült FALAK mozgathatók, nagyon JÓL RENDEZHETŐK. Szinte bármilyen térszervezési megoldás lehetséges: amerikai konyhás-nappali, kisebb kuckók stb. A tetőhéjalás rendben van. Az épület fűtése központi GÁZ-CIRKÓ radiátoros megoldással, illetve rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán, ami szintén jól használható.

Az épületben jelenleg két szinten, összesen 160 nm-en, 2 ÖNÁLLÓ lakótér található.

Alsó szint: A teraszos bejárattól és a földszinti 2 ÁLLÁSOS GARÁZSból is közvetlenül tudunk eljutni a közlekedőbe, ahonnét az erkélyes nappaliba, egy kisebb konyhába, fürdőszobába, kiszolgáló helyiségekbe és egy vendégtérbe jutunk, ami egykor fodrászszalon volt. Ennek KÜLÖN BEJÁRATA is van az utca felől.

Felső szint:
Kényelmes lépcsőn tudunk felmenni az emeletre, ahol 3 jó méretű és arányú TERASZOS szoba, fürdő, toalett és egy konyhai kiállással rendelkező helyiség található. A szép NAGY ABLAKOKON árad be a napfény, gyakorlatilag reggeltől estig körbenapozott.

A szobák 3 méteres belmagasságnak és fekvésüknek köszönhetően VILÁGOSSÁGot, TÁGAS térérzetet tapasztalhatunk. A belső tér kissé már korszerűtlen, felújításra érett, ami nagy szabadságot ad az elképzeléseknek. Az új tulajdonos itt aztán bátran lehet kreatív, a ház igazán csodálatos otthonná varázsolható.

A KERT

Az épületet körülveszi a pazar, buja, TERMŐ GYÜMÖLCSFÁKKAL TELI, RENDEZETT KERT, ami nagyon kellemes, hűs, ligetes, kertvárosi környezetet ad. Említésre méltó az udvari két kis melléképület is, ami szerepel a térképszelvényen is. Ez jó ideig lakásként szolgált, felújítva itt most is lehetséges egy újabb lakóegység, nyári konyha, vagy műhely kialakítása.

A LOKÁCIÓ

Bölcsőde, óvoda, iskola nagyon egyszerűen elérhető. A buszmegálló 300 méterre található, Penny market, Coop, gyógyszertár, dohány-, barkács-, horgász- és kisboltok, sétatávolságra. Aldi, Tesco, benzinkút és minden megtalálható a közelben, ami a mindennapi élethez szükséges.
Budapest belvárosa 20-25 perc autózással elérhető, busszal, vonattal szintén gyorsan be lehet érni a fővárosba.

Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes, azonnal birtokba vehető. Igény szerint a teljes építési dokumentáció a rendelkezésünkre áll.

Ez a kiváló ingatlan igen sok erénnyel rendelkezik, ár-érték arányban kivételesen jó, ne várakozzon, mert hamar gazdára talál!

Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy bármilyen kérdése van, keressen bizalommal!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1984
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!