.
László-Bakker Dóra
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8900 Zalaegerszeg
H483290
Eladó
Családi ház
Prémium
64 999 000 Ft
8900 Zalaegerszeg
6 szoba
199 m²
21817 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
20 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
ÖRÖK PANORÁMÁS TERÜLET, NAGY LAKÓHÁZZAL, CSODÁS KILÁTÁSSAL ELADÓ!
Zalaegerszeg egyik legszebb részén, az Egerszeg-hegyen kínálom eladásra ezt a közel 200 nm-es, téglából épült családi házat. 2000-ben egy meglévő épület átalakítása, a megmaradt rész tetőtere bővítésre került. Az épület mellett egy helyiségből álló melléképület (65nm) is kialakításra került. Az épületben 6 szoba + nappali, kettő fürdőszoba, tágas társalkodó helyiség biztosítja az ott élők kényelmét. Nagycsaládosok, összeköltözők számára ideális otthon lehet. Igény esetén belső terei könnyen modernizálhatók, alakíthatók.
A tetőtéri teraszról (11,5nm) pazar kilátás tárul a szemünk elé a csodálatos zalai dimbes-dombos, erdős tájra.
A hatalmas terület 21 817 nm, mely 8 helyrajzi számból tevődik össze, melyek összefüggően egymás mellett találhatók. Aki gazdálkodni szeretne, vagy állattartásban gondolkodik, most itt az alkalom, érdemes megragadni a lehetőséget. A város közelsége miatt egyedi lehetőség lehet!
Az ingatlan külső szigetelése (5cm) 2009-ben megtörtént. A padozat és a falak alatt egy réteg vízszintes talajnedvesség elleni szigetelése illetve a terasz alatt, a pinceszint feletti födém is csapadékvíz elleni szigetelése is rendben van.
Nyílászárók: földszinten egyedi kialakítású hőszigetelt üvegezéssel fa ablakok és ajtók, a tetőtérben függőleges helyzetű fa ablakok illetve a tetősíkban Velux típusú ablakok kerültek behelyezésre.
Fűtése vegyes-tüzelésű kazánnal és gázzal is lehetséges!
Pár percnyi sétára (óránként) menetrend szerinti busz közlekedik! Megközelítése aszfaltos úton könnyen megtalálható. A környék csendes, nyugodt és biztonságos, barátságos szomszédokkal körülvéve!
Per és tehermentes, jogviszonyok rendezettek!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1983
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!