.
Györei Anna
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8761 Pacsa
H482795
Eladó
Családi ház
Prémium
64 900 000 Ft
8761 Pacsa
5 szoba
129 m²
1306 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Pacsa kisvárosában kínálok megvételre, egy 1306 m2-es telken elhelyezkedő, kettő külön bejáratú tégla építésű családi házat.
Központhoz közeli részen, csendes környezetben található az ingatlanegyüttes.

Ez egy nagyszerű lehetőség nagycsaládosoknak, minden párnak, akik a családjukkal szeretnének együtt élni, vagy akik otthon szeretnének dolgozni, illetve vállalkozás elindításában gondolkodnak és azt az otthonukban szeretnék megvalósítani.

A 37 m2-es kis házban található egy tágas előszoba, egy nagyobb méretű szoba, konyha és egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba.
Fűtése gáz-cirkó.

A 92 m2-es házban található egy előszoba-étkező-konyha, nappali, három szoba, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, külön WC és a bejárati ajtó mellett egy kamra.
Az ingatlan felújítása során többségében fa nyílászárókat építettek be hőszigetelt üvegezéssel, néhány helyiségben azonban még az eredeti nyílászárók maradtak nagyon jó állapotban. A vízvezetékek és az elektromos hálózat cseréje megtörtént.
Fűtése gáz-cirkó.

A két ingatlant egy fedett, hangulatos hosszú terasz köti össze, a házak között helyezkedik el a tároló-kazánház, ami közművesített.

Az udvaron található egy kút, mely öntözésre alkalmas, ezen kivül fatároló, aknás dupla garázs, csirke ólak és egy tároló.
A telken sokféle gyümölcsfa: füge, cseresznye, dió, szilva, alma, kajszibarack, valamint málnabokor és eper is megtalálható.

Nagyon jó állapotú a ház, azonnal költözhető.
Az irányár tartalmazza a teljes berendezést!

Pacsa város Zala vármegye szívében a Zalai-dombság területén fekszik.
A dimbes-dombos táj, zöld legelő, a sűrű érintetlen erdők, és az idilli környezetben elterülő pacsai tó kiváló kikapcsolódási, kirándulási lehetőségekkel kecsegtetnek az ide látogatók számára.

Közlekedési szempontból nagyon jó a település fekvése, közúton hamar elérhető Zalaegerszeg, Hévíz, Keszthely és Nagykanizsa.
A tömegközlekedés is megfelelő a városok között.
Autóbuszjáratok kötik össze Nagykanizsával, Zalaegerszeggel és Keszthellyel, továbbá a környező településekről érkező járatok egy része is ide tart.
Áthalad a településen a Szombathely–Nagykanizsa-vasútvonal. Az állomás Zalaegerszeg és Nagykanizsa felől személyvonatokat, Pécs és Szombathely irányából gyorsvonatokat is fogad.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2001
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!